Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vært innom denne restauranten”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Få mat levert
Vurdert som nr. 3 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 38
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Vært innom denne restauranten flere ganger og prøvd forskjellige smaker fra menyen. Smaken er ubeskrivelig, dette anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
Takk, aronnnnnnn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (209)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6367 av 209 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Til og med take away maten ser nydelig ut, og det smakte ennå bedre
Både maten og servicen var rett å slett amazing. Anbefales på det sterkeste om du vil spise sykt god mat hjemme også en kveld

Dato for besøk: august 2020
Takk, 171alevk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Det er alltid bra service og god mat, anbefales på det sterkeste. Prøv gjerne biff til hovedrett, og künefe til dessert

Dato for besøk: august 2020
Takk, honara43
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Det er sjelden jeg gidder å skrive anmeldelse , men denne opplevelsen unner jeg ingen. Hadde forventet noe helt annet. Dårlig mat! Virker veldig useriøst..

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, marcelinaotylia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020

Utrolig god service, lyst og rent lokale, maten var helt unik og noe av det bedre jeg har smakt i Fredrikstad på lang tid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, AndreaS7714XV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din