“Ikke like bra som sist. ”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Bestill bord
Vurdert som nr. 1 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Ikke like bra som sist. Spiste der da de var nyåpnet, men denne gange var det dessverre ikke like bra. Spiste tyrkisk tapas og det var færre retter og mindre mat sammenlignetmed første gangen. Servicen også noe tregere. Fortsatt ok å spise der, men litt skuffet.

3  Takk, JongH_12

Anmeldt 17. august 2020

Feiret bursdag her med 8 venner. Servitørene var kjempe hyggelige og gjorde det lille ekstra som gjorde dagen super. Maten var også helt nydelig. Anbefales!!

Takk, radoslavangelov
Anmeldt 17. august 2020

Ikke ofte jeg tørr å prøve nye smaker, men jeg er glad jeg turte denne gangen. Harem tallerken bør alle prøve.

Takk, apon2020
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Vært innom denne restauranten flere ganger og prøvd forskjellige smaker fra menyen. Smaken er ubeskrivelig, dette anbefales på det sterkeste.

Takk, aronnnnnnn
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Til og med take away maten ser nydelig ut, og det smakte ennå bedre 😍
Både maten og servicen var rett å slett amazing. Anbefales på det sterkeste om du vil spise sykt god mat hjemme også en kveld 😍

Takk, 171alevk

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!