“Himmelsk mat oplevelse 😉”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Bestill bord
Vurdert som nr. 1 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 22. september 2020

Jeg ble imponert over hvor høy kvaliteten av maten er i Mezzo & Grill. Det var himmelsk smak.
Service var profesjonell og varm.
Jeg kommer tilbake 😊👍🏼

Takk, sbW8649CB

Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, god atmosfære og hyggelig service. Restauranten har enkel men rolig, koselig og fint interior. Det føles nesten som at man er hjemme (på en god måte).

De har gode vegetar alternativer. Retten (vegetar Moussaka) og tilbehørene som kommmer med retten er velbalansert. Smakfull bulgur og brød.

Det har vært en god opplevelse å ha vært innom Mezzo & Grill. Veldig bra. Forresten, de har nydelig kaffe!

2  Takk, Wengich
Anmeldt 13. september 2020

Fantastisk mat og service som alltid! New York cheescake- beste desserten jeg har smak! Veldig fornøyde. Anbefales!

Takk, susuklo
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Restaurantens design og Serveringen var veldig bra. Maten var veldig veldig deilig.
Vi koste veldig bra.

Takk, sevdaalb
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Ikke like bra som sist. Spiste der da de var nyåpnet, men denne gange var det dessverre ikke like bra. Spiste tyrkisk tapas og det var færre retter og mindre mat sammenlignetmed første gangen. Servicen også noe tregere. Fortsatt ok å spise der, men litt skuffet.

3  Takk, JongH_12

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!