Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Himmelsk mat oplevelse 😉”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Få mat levert
Vurdert som nr. 3 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 39
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 22. september 2020

Jeg ble imponert over hvor høy kvaliteten av maten er i Mezzo & Grill. Det var himmelsk smak.
Service var profesjonell og varm.
Jeg kommer tilbake

Dato for besøk: september 2020
Takk, sbW8649CB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (212)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5862 av 212 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat, god atmosfære og hyggelig service. Restauranten har enkel men rolig, koselig og fint interior. Det føles nesten som at man er hjemme (på en god måte).

De har gode vegetar alternativer. Retten (vegetar Moussaka) og tilbehørene som kommmer med retten er velbalansert. Smakfull bulgur og brød.

Det har vært en god opplevelse å ha vært innom Mezzo & Grill. Veldig bra. Forresten, de har nydelig kaffe!

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Wengich
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Fantastisk mat og service som alltid! New York cheescake- beste desserten jeg har smak! Veldig fornøyde. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, susuklo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2020 via mobile enheter

Restaurantens design og Serveringen var veldig bra. Maten var veldig veldig deilig.
Vi koste veldig bra.

Dato for besøk: september 2020
Takk, sevdaalb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020 via mobile enheter

Byens beste restaurant så nydelig mat og kjempe hyggelig betjening alt er så perfekt her anbefales til den sterkeste

Dato for besøk: september 2020
Takk, 954dessak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din