Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra restaurant .”
Anmeldelse av Mezzo & Grill

Mezzo & Grill
Bestill bord
Vurdert som nr. 1 av 110 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: kr 75 - kr 325
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tradisjonell tyrkisk mat.
Anmeldt 1. juli 2023

Flott service, oppfølging og de leverte en matopplevelse. Fikk bra guiding på vin og mat. Vi fikk en flott kveld.

Dato for besøk: juni 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, staLillesand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (284)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 284 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2023

Vi besøkte stedet siden det var nr 1 på Tripadvisor, svarte til forventningene med god mat og meget hyggelig betjening

Dato for besøk: juni 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, swesoy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

FOR en opplevelse! Vi var 3 stykker som alle bestilte plankstek. Vi ba om ulik tilberedning, og alle fikk biffene stekt på akkurat den måten de ønsket. Biffene var i tillegg store, møre og svært delikate. Tilbehøret var også suverent! Vi fikk tyrkisk brød (lunkent!) med dipp på huset mens vi ventet på maten. Dette var også supergodt. Lokalet (inkludert toalettfasilitetene ) var rene og innbydende. I det store og hele en svært positiv opplevelse! Vil anbefale dette stedet til alle som liker god og smakfull mat i trivelige omgivelser!

Dato for besøk: juni 2023
3  Takk, Wildflow
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Menyen hadde et bredt utvalg av retter som var både kreative og velsmakende. Jeg bestilte en biffrett, og den var perfekt tilberedt. Det var en av de beste biffene jeg noensinne har smakt. Servitøren min var svært oppmerksom og sørget for at jeg hadde alt jeg trengte til enhver tid.

Miljøet på restauranten var også fantastisk. Innredningen var elegant og sofistikert, men samtidig avslappet og innbydende. Jeg kunne se at både personalet og gjestene var glade og fornøyde.

Dato for besøk: juni 2023
2  Takk, 792mahmoudr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mai 2023 via mobile enheter

Helt nydelig personale, nydelig atmosfære, nydelig mat alt var FANTASTISK! Maten kom etter kort tid, men vi fikk noe å spise på mens vi ventet!😍 Anbefales varmt til alle som er i Fredrikstad!

Dato for besøk: mai 2023
2  Takk, Viktoria S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Mezzo & Grill, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Mezzo & Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.