Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og flott innredning”
Anmeldelse av Nomads

Nomads
Vurdert som nr. 19 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2021 via mobile enheter

Kjempegod mat, stor variasjon på småretter man selv setter sammen. Servitør kom med forslag og anbefalinger.
I tillegg var det kjempefint lokale med behagelig møbler og flott dekor.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, jgimse
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 43 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Autentisk og god asiatisk mat, oppmerksomme servitører og alt i alt et hyggelig sted å være. Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Coastal55141969967
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og service! Maten kom fort, de var raske til å se om vi trengte noe mer og fulgte oss opp under hele måltidet.

Dato for besøk: august 2021
Takk, malinolianer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Jeg og mannen min var i Fredrikstad for første gang og hadde blitt anbefalt restaurante. Maten var god og spennende, men det som var enda bedre var servicen. Aldri har vi vært på en restaurant med bedre service. Absolutt alle som jobbet der strålte og gjorde sitt ytterste for at kundene skulle trives. De fortjener virkelig all skryt. Vi koste oss så mye at vi ble i nesten 5 timer og vi ville ikke vært et annet sted.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Det-lille
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk service og nydelig mat. Anbefales. Vi skal tilbake. Vi fulgte anbefalingen til kunnskapsrike servitører og somalier. Ett høydepunkt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, IngunnandEspen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nomads, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Nomads? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.