Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sjarmerende beliggenhet”
Anmeldelse av No 74 Gamlebyen

No 74 Gamlebyen
Vurdert som nr. 88 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Vi kom og satt oss ned på bordene i gaten. Så ingen servitører, så gikk ikke inn og der var det tre. Ingen kunder satt inne og de lovet å komme ut. Første som kom ga oss menyen spurte ikke om vi ville ha drikke, så stoppet han. Ba om info av fatøl utvalget, men han visste ikke hva de hadde. Stoppet ei annen servitør, men hun hadde lite kunnskap om menyen, så vi valgte noe som fristet. Fikk bestilt to lokale øl og en pizza.
Mens vi satt der surret to servitører rundt uten å vite hva den andre gjorde. Så kundene fikk ingen god oppfølgning og service.
Pizzaen var grei, og litt kjedelig i smaken. Gir karakter 3 da 2 virker litt for strengt, men mulig det er rett i forhold til opplevelsen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, jcwaterfall72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1013 av 13 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi besøkte no74 på en kjempeflott sommerdag. På grunn av dette hadde de nok større pågang enn forventet. Det er vel det eneste som kan forklare den dårlige servicen.

Lokalene er enkle og veldig trivelige, og minner om en italiensk trattoria. Rent og fint også.
Vi fikk plass i bakgården, som raskt fyltes opp av andre gjester. Etter å ha fått bestilt ble det litt ventetid... og vi ventet... og vi ventet.

3 pizzaer og en lasagne tok nesten 45 minutter å få ut på bordet. I mellomtiden var det en servitør som skulle ta seg av alle bord i bakgården, og løp frem og tilbake med bestillinger og drikke, mens hun ble synlig mer og mer stresset.

Maten var god, med hjemmelaget pizzabunn og fin kombinasjon av smaker. Lasagnaen var litt mye stekt, men ikke så mye at det ble ødeleggende.

Toalettet var også rent, men gikk fort tomt for såpe - sannsynligvis fordi det ikke var noen som hadde tid til å kontrollere det.

Alt i alt kan det være verdt et besøk, men restauranten er ikke utstyrt til å håndtere stor pågang. Kom når det ikke er så mange folk, og vær klar for litt venting.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Slsta1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Forferdelig dårlig service og holdning på servitøren, vi ble shuffla rundt og beskjed om at vi kommer for å ta bestilling etter 20 minutter venting får vi beskjed om at de ikke kan ta bestillingen vår i det hele tatt og vi må gå.

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, koloche
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på No 74 Gamlebyen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i No 74 Gamlebyen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.