Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (14)
Filtrer anmeldelser
14 resultater
Vurdering fra reisende
1
2
2
2
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
1
2
2
2
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 14 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet, stille og rolig, fine turmuligheter. Sist men ikke minst, det er rent her, ute som inne. Ikke sjenerende hundemøkk til tross for mange hunder på plassenVi har hatt et fint opphold, mange hyggelige, faste gjester her!

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, heidiwiker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019

Ser enkelte har kritisert campingplassen og lagt inn negativ omtale.
Kan da opplyse, at jeg har hatt vogn der i 9 år og jeg, samt de ca. 190 andre med faste plasser, er stort sett fornøyde.

Her er ikke mye urenheter, slik som beskrevet og hundefolk er flinke til å rydde opp etter seg. Strandområdet blir jevnlig ryddet. Videre er det lite støy på området, til tross for mange mennesker, barn, unge og voksne. Det går vakt rundt på området og det kontrolleres er rolig etter kl. 23.00.

Servicebygget, med dusjer og toalettene, blir jevnlig inspisert av renholder og vasket 2 timer hver dag. Kjøkkenet er lite, men inneholder oppvaskkum, stor varmtvannsbereder, 2 kokeplater, hybelkomfyr med stekeovn og mikrobølgeovn.
Således har de fleste gjennomreisende gjester klart seg med dette.

Hyttene er eldre, men helt ok som overnattingsted. Har selv bodd i 3 av disse og har også reist mye rundt i landet på andre campingplasser og mener de ikke holder mye lavere standard. For øvrig skal de visstnok pusses opp og eventuelt byttes ut etter hvert.

Skriver dette innlegg, da jeg syntes kritikk skal være riktig og i hht. realiteter.
Odd Larsen

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Odd L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Vi leide en hytte og betalte i overkant av 3000kr for 3 dager. Hytten er falleferdig, møkkete og gulvet svikter. Flisene på badet er løse, og fugene detter av. På campingområdet er det hundemøkk absolutt overalt. Lekeplassen er også full av hundemøkk. Man må se seg for hvor man tråkker, på svaberg, i skogen og på alle grøntområder.
Alle søppeldunkene på området var helt fulle.

Jeg kan ikke anbefale noen å overnatte her!

Dette kunne vært flott plass, men den blir dessverre ikke vedlikeholdt.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, J2681JLmonicab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Lå her fire netter i campingvogn. Ganske dyrt i forhold til hva du får for pengene. Veldig (!!) slitt. Ok renhold. Kun en oppvaskum på «kjøkken» som skulle være til hele campen. gikk ofte tom for varmt vann, kun to kokeplater. Mye bråk fra unger/ungdom til sent på kveld. Dårlig service og utvalg i kiosk. Eneste som var fint her var i grunnen naturen. Det var vakker skog og svaberg og stor gressplen. Strand osv. Men mye «mudderbunn» i vannet så det ødela litt. Hadde det vært mer oppdaterte byggninger kunne vi kommet tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, annemaim2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Vi skulle bo i hytte nr 9 i 2 netter. Vi satt fra oss tingene og skulle på en tilstelning og måtte ha igjen vinduene for de gikk ikke an å sette i lås (det ene som kunne åpnes). Da vi kom tilbake og åpnet døren slo det i mot oss en stank med råtten mugg og fukt. Når man trakket på belegget på badet spratt flisene opp så man nesten gikk gjennom. Hele hytta ristet når vi gikk. Vi snakket med de i nabohytten og de kjente stanken godt. Vi fikk bort i resepsjonen kl 22.05 (luken stengte kl 22.00, men vi kom ikke tilbake før litt før 22) og fikk kjeft fordi vi hadde banket på etter stengetid. Vi kunne få tilbake for en natt, men etter 1/2-1 time med høylytte diskusjoner med de fikk vi tilslutt nesten alle pengene tilbake på en betingelse at vi dro derfra med en gang. De trodde ikke på oss at det luktet fukt eller at når man gikk på belegget på badet spratt flisene.
Så da stod vi der en familie på 3 uten overnatting kl 23. På kvelden....
Noe mer ufine og frekke folk skal man lete lenge etter!!! Og ingen andre campingplasser var finere enn deres og vi fikk beskjed at en campingplass vi skulle ta kontakt med hadde så dårligere hytter enn deres (noe som ikke går an).....
Så fraråder STERKT å bruke den campingplassen!!
Skulle helst fått terningkast på minussiden....

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, Line Meyer O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser