Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Holder stilen”
Anmeldelse av Restaurant Slippen

Restaurant Slippen
Vurdert som nr. 2 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Den er en god stund siden jeg var på Slippen, men restauranten holder stilen. Lutefisken med tilbehør kunne ikke vært bedre. Panakottaen til dessert smakte også veldig godt.
Hyggelig betjening og rask servering. Med andre ord et meget godt måltid.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (740)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

194198 av 740 anmeldelser

Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Jeg spurte om det var løk på maten min, og fikk bare til svar «vet ikke». Jeg ba uansett om å få uten, og da virket servitøren oppgitt. Maten var ok, men jeg ble overhodet ikke mett. Dessuten la jeg merke til at servitøren bet negler på vei til bordet vårt to ganger.. Ikke greit.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, katrinek2412
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. desember 2018

Slippen er Fredrikstads beste restaurant, og en av landets beste sjømatrestauranter. Verd turen til Fredrikstad alene. Deilig og lekkert anrettet mat i sjarmerende omgivelser.

Vi spiste en tre-retters meny bestående av krydderbakt laks til forrett, en hovedrett med torsk og poteter, og en sjokolademousse med nøtter. Nydelig.

Slippens brød og piskede smør er også best i klassen.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, larserikdahle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. desember 2018

Definitivt en av de store favorittene som besøkes flere ganger i året. Alltid nydelig mat, utvilsomt byens beste, og kåret til landets beste fiskerestaurant i en kåring i fjor. I tidligere år var ikke servicen på høyde med maten, men nå er også den på topp. Et glimrende sted å gå både på varme sommerdager og kalde vinterdager. Anbefales sterkt.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Runar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Vi spiste mat fra jule menyen. Alt smakte fantastisk bra. Veldig hyggelig og flink service. Vi skal absolutt komme tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, 919kingaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.