“Flott mat.”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Vi var hos Slippen for å feire svigermors 85-års dag. Bordet var bestilt til kl 17.00. Ved ankomst fikk vi parkere rett ved restauranten (svigermor er avhengig av rullator), og ble møtt på en veldig hyggelig måte av betjeningen.
Maten, en 2 retter etter eget valg var meget god, og frister absolutt til gjentagelse.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Footprints184568

219223 av 774 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Vi hadde både forrett, hovedrett og dessert, en kreativ og magisk opplevelse. Fantastisk mat og flott service. Stort utvalg av viner. Prisene tilsvarer andre gourmetrestauranter. Koselige lokaler ved elva, uteservering om sommeren. Fin beliggenhet, parkering rett i nærheten og rett ved gangbro over til Fredrikstad bryggepromenade. Godt besøkt, smart å bestille bord. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 681kikkiw
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Etter noen sider opplevelser ga vi Slippen en siste sjanse. Det ble meget positivt og vi er glade vi tik besøket. Jeg tror dett er Fredrikstads beste restaurant om dagen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Bjorn M
Anmeldt 31. desember 2018

Vi bestilte juleribba rett før jul i år. Ribba var veldig sprø, men den var for salt. Fikk ikke spist hele ribba da den var for mye salt.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Yanti B
Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

En skulle tro at julebordsesongen ikke var beste tiden for en deilig 5 retter, men Slippen slipper ikke på kvaliteten og leverer igjen, både på god stemning, service og utsøkt mat. Tradisjonen tro besøkes Fredrikstad før jul for konsert på Båthuset.

Vårt andre førjulsbesøk på Slippen, men er blitt så god venn med stedet at kelner til og med husker hvor vi satt i fjor og gjengens reise- og fritidssyssel mellom hverdager og gode måltid. Imponerende og takk for ditt bidrag til en svært hyggelig kveld. La gå at vi overtales til 5 retter, men det var verd hver eneste smak ;),

Forrett, kongekrabbe, mango og avokado tilbehør med en saus av sitrongress. Heldigvis hadde vi godt brød på bordet slik at vi fikk med de siste sausrestene. Fristende å be om påfyll.

Rett 2. Langtidstekt laks, spennende, god og smaksrik variant.

Rett 3. En utsøkt og nydelig Ovnsbakt Torsk, ristede Hasselnøtter eplekrem og en potetpuré. Topp rett som gjerne kunne bært hovedrett!

Rett 4. Dåhjort, mørt og nydelig som ble servert med nok en smakfull og god pure. Her oppdager vi at vinpakke til 3-retters ikke holder, men vår gode servitør ordner raskt opp i vår lille fadese ;).

Avsluttet med pannacotta, også dette med velvalgt vin.

Vi takker for oss og sees neste førjul om ikke før.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 150kjellf

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!