En skulle tro at julebordsesongen ikke var beste tiden for en deilig 5 retter, men Slippen slipper ikke på kvaliteten og leverer igjen, både på god stemning, service og utsøkt mat. Tradisjonen tro besøkes Fredrikstad før jul for konsert på Båthuset.
Vårt andre førjulsbesøk på Slippen, men er blitt så god venn med stedet at kelner til og med husker hvor vi satt i fjor og gjengens reise- og fritidssyssel mellom hverdager og gode måltid. Imponerende og takk for ditt bidrag til en svært hyggelig kveld. La gå at vi overtales til 5 retter, men det var verd hver eneste smak ;),
Forrett, kongekrabbe, mango og avokado tilbehør med en saus av sitrongress. Heldigvis hadde vi godt brød på bordet slik at vi fikk med de siste sausrestene. Fristende å be om påfyll.
Rett 2. Langtidstekt laks, spennende, god og smaksrik variant.
Rett 3. En utsøkt og nydelig Ovnsbakt Torsk, ristede Hasselnøtter eplekrem og en potetpuré. Topp rett som gjerne kunne bært hovedrett!
Rett 4. Dåhjort, mørt og nydelig som ble servert med nok en smakfull og god pure. Her oppdager vi at vinpakke til 3-retters ikke holder, men vår gode servitør ordner raskt opp i vår lille fadese ;).
Avsluttet med pannacotta, også dette med velvalgt vin.
Vi takker for oss og sees neste førjul om ikke før.