“God mat, men ble syk av østers”
Anmeldelse av Restaurant Slippen

Restaurant Slippen
Vurdert som nr. 3 av 127 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 8. mai 2019

God mat og service, spennende meny. Høyt støynivå i restauranten En i følget spiste østers og ble veldig dårlig etterpå. Restauranten ble varslet, men svaret var egentlig overfladisk og ansvarsfraskrivende.

Takk, elint987

203207 av 778 anmeldelser

Anmeldt 7. mai 2019

Slippen har lenge vært min favorittrestaurant. Men de siste gangene jeg har spist der synes jeg det har vært for mange smaker sammenblandet så smaksopplevelsen blir litt kaotisk.
Kokkene kan med fordel være litt mindre kreative, slik at hovedingrediensene i retten kommer tydeligere fram.

Takk, Marit L
Anmeldt 7. mai 2019

Måtte spørre etter kelner etter at vi hadde ventet for lenge.
Maten var ikke verd prisen, men dette henger jo også sammen med servisen.
Lokalet var veldig åpent og lite intimt.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Rolf-Gunnar A
Anmeldt 12. april 2019

Fantastisk mat - flott sted og GOD service! Vi var en gruppe på 13 stykker, en "lokal helt" sa før vi reise dit at dette var landets beste fiskerestaurant, det er jeg langt på vei enig i!
Før maten fikk vi servert hjemmebakt brød, knekkebrød og smør!
Dette var var utrolig godt og smøret var helt fantastisk!
Alle spiste dagens treretters som var en fryd for både øye, nese og gane.

1  Takk, Knut R
Anmeldt 4. april 2019

Vi var 4 personer som spiste på slippen i dag, før maten fikk vi servert hjemmebakt brød, knekkebrød og smør! Utrolig godt, smøret var helt fantastisk! Alle spiste fiskesuppe til forrett, aldeles nydelig! Til hovedrett spiste vi fisk; lange og dåhjortbiff! Alt smakte helt fantastisk! Servicen var meget god og lokalet er sjarmerende og hyggelig! Nydelig beliggenhet ved vannet! Restauranten anbefales på det sterkeste

Takk, Malla23

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!