Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Blåskjell”
Anmeldelse av Restaurant Slippen

Restaurant Slippen
Vurdert som nr. 2 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Litt skuffende å spise blåskjell hos dere.
Alt for mange knuste skjell i min og sønnen sin servering... + et antall lukkede.
Ubehagelig å plutselig sitte med små biter av knust skall i munn... hvorav man må sitte å spytte ut--- og man heller ikke har en serviett å gjøre det i diskre fordi man har en tøyserviett.

Ellers hyggelig service og de andre ved bordet var veldig fornøyd med maten sin, som bestod av andre retter.

Hilsen belgisk blåskjell spiser.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, evelynsJ4559HB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (705)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 705 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Veldig positiv opplevelse. Nydelige fiskeretter med bra vinpakke. Det var veldig fullt denne søndagen, men servicen var hyggelig og stort sett fokusert (vi måtte dog etterlyse servering av vin og vann en gang). Stort og åpent lokale, men likevel fint for å føre en rolig samtale rundt bordet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 591magneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Vi hadde fem retter med vinpakke, og er veldig fornøyd.
Vi fikk lov til å bruke så lang tid som vi ønsket, fikk utfordret smaks sansene og skulle ønske det var mulig å få noen retter til.
Vi vil fremheve Cevichen som var utrolig bra, og som sammen med vinen gav en 1+1=3 opplevelse for oss.

Eneste vi har å klage på er at restauranten ikke ville dele med hvilke ingredienser det var i sausen til Cevichen - så da må vi tilbake på et nytt besøk.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Forventerservice
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste en fantastisk 5 retters og servicen fra de ansatte var upåklagelig.
Restaurant Slippen anbefales

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, CathrineN27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020

Deilig mat og vin. Bra service og hyggelig stemning. En av de bedre fiskerestaurantene i Fredrikstad og omegn. Serverer også kjøttretter. Ligger flott til i sentrum ved Glomma, og er verdt et besøk.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din