“Anbefales!”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Her må de ha beste maten i Fredrikstad. Vi hadde forrett, middag og dessert, ikke meny. Fire personer og alle var veldig fornøyd. Her må vi tilbake og prøve flere retter.

2  Takk, 967vigdisj

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse fra begynnelse til slutt! Maten var som alltid veldig bra, service og drikke like så. Favorittrestauranten til hele familien. Alle retter serveres også i barneporsjoner 👍🏻 Og det aller beste for vår del; båtparkering 😊

1  Takk, Torunn A
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Etter mange gode lunsjer var tiden nå inne for min første middag på Slippen.
Helt full restaurant, men vindusbord ved kaien og kanalen gjorde en stor forskjell.
Det ble hvitvinsdampet Kveite med skalldyrsaus sammen med en Pinoit Noir Vieilles Vignes 2018 på alle. En herlig mix, og så ble det dagens dessert (norske bær med Macarponekrem og is).
Kan det bli bedre, ja kanskje, men det skal jobbe hardt.
Maten er god, og blide ansikt, men det er ikke nok, servicenivå/tilstedeværelse må opp for at jeg skal velge en 4. Å føle at en blir oversett, er ikke bra.
Til tross, det blir nok flere lunsjer og kanskje en middag eller to her ja!

2  Takk, SveBra
Anmeldt 29. juli 2020

Vennlig og kunnskapsrike servitører som liker både jobben sin og gjestene.
Mat med høy kvalitet i riktige porsjoner, flotte råvarer i sesong.
Her kan kokkene virkelig faget sitt!

1  Takk, elSolide
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Dette er østfolds beste restaurant. Kvaliteten på maten er fantastisk, servicen er ok, men lokalene innvendig er ikke helt topp. Men utsikten veier opp.

3  Takk, Bugmaster77

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!