“Skikkelig nedtur”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 5. august 2020

Vi hadde høye forventninger til denne restauranten. Spiste lunsj en lørdag i juli. Jeg valgte Skagen-salat. Fikk en halv ristet brødskive med tørre skall dyr. Smakte ikke spesielt godt og var en miniatyrutgave av en lunsj. Betalte 198 kroner. Måtte gå og kjøpe mat etter besøket. Vi spiste alle en dessert for å fylle på i magen. Nei, dette var alt annet enn bra.

Takk, 213unnim

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nok en fantastisk mat og vinopplevelse på Slippen. Meget høy standard på mat og servering. Østersene var i ultraklasse og stort pluss for utsøkt vinkjeller. Flott atmosfære og alltid ypperlig service fra staben!
Norges beste fiskerestaurant?

Takk, Ixtlagram
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Maten var kjempe god! Ikke den billigste, men garantert den beste fiskerestauranten. Fiskesuppen anbefales! Fin utsikt

2  Takk, isabelberntsen
Anmeldt 30. juli 2020

vi var 6 venner som spiste middag her en onsdag i juni.Da vi ankom fikk vi en veldig hyggelig velkomst av en nydelig dame,vi satt ute til alle hadde ankommet og vi fikk bordet vårt.Jeg hadde toast skagen til forret,den var fantastisk...hadde valgt blåskjell til hovedrett og hadde høye forventninger...blåskjellene var gode,men veldig mange uåpnede skjell i tallerkenen,noe jeg finner å være dårlig med det ryktet de har som norges beste.....totalt en grei opplevelse...og må sies super betjening

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Ann A
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

God mat når den endelig kom, venta ca en time. Hyggelig servitrise. Litt dyrt for lite mat, men verdt å vente på :)

1  Takk, campingturister

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!