Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig fiskerestaurant ”
Anmeldelse av Restaurant Slippen

Restaurant Slippen
Vurdert som nr. 2 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

En populær restaurant, med nydelige fiskeretter. Jeg fikk ikke plass inne, men koste meg i kveldssolen. Hyggelig betjenening og flott beliggenhet. Fisken var utmerket

Dato for besøk: juni 2020
Takk, helgehals
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (708)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 708 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Alt er godt, flott dandert med nye spennende smaker. Kveite kan anbefales, Pannestekt lange kan anbefales, dersom de har aspargessuppe med sjøkreps til forrett, så er det det beste som finnes

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MonaNordevall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Vi hadde høye forventninger til denne restauranten. Spiste lunsj en lørdag i juli. Jeg valgte Skagen-salat. Fikk en halv ristet brødskive med tørre skall dyr. Smakte ikke spesielt godt og var en miniatyrutgave av en lunsj. Betalte 198 kroner. Måtte gå og kjøpe mat etter besøket. Vi spiste alle en dessert for å fylle på i magen. Nei, dette var alt annet enn bra.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 213unnim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nok en fantastisk mat og vinopplevelse på Slippen. Meget høy standard på mat og servering. Østersene var i ultraklasse og stort pluss for utsøkt vinkjeller. Flott atmosfære og alltid ypperlig service fra staben!
Norges beste fiskerestaurant?

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Ixtlagram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Maten var kjempe god! Ikke den billigste, men garantert den beste fiskerestauranten. Fiskesuppen anbefales! Fin utsikt

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, isabelberntsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din