Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“.”
Anmeldelse av Restaurant Slippen

Restaurant Slippen
Vurdert som nr. 2 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. august 2020

Flott/fint ,men vi ventet 1 time og 45 minutter på mat uten info. Dette ødela for kvelden vi hadde gledet oss til. Uff.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Fredrikstad041057
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (708)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 708 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Vi giftet oss i 2015 og hadde middag og fest på Grunnmurede i Gamlebyen. Maten var fra Slippen og det har vært ett tilbakevendende samtaletema når vi har snakket om hvor fantastisk dagen vår ble. Vi har hver gang siden da vært veldig ivrig på å få til ett besøk på Slippen når vi har vært i Fredrikstad, og i kveld var det vår tur å feire 5 års bryllupsdag og å nyte en bedre middag i restauranten.

Vi spiste en treretters middag i hyggelig atmosfære. Smittevern var godt ivaretatt. Observasjoner: Menykart ble tørket av med sprit mellom gjestene og personalet spritet hender ofte. Bra!

Brød fikk vi mens vi tittet på menykartet som sa noe om høstens meny.
Det ble utsøkte blåskjell til forrett, uer og boknafisk til hovedrett og en dessert bestående av høst epler og mørk sjokolademoussé.
Det hele var godt akkompagnert av deilig vin som passet meget godt til maten.
Vår kelner sørget for at vannglassene var fulle, og at bordet var rent og ryddig.
Rene og trivelige toalett.
Alt i alt ett: meget imponert! Vi gleder oss til å komme tilbake.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Mats_K-M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Topp service og deilig mat!
Restauranten ble anbefalt av andre spise/drikkesteder i byen. Spiste østers m basilikum og no stæsj, løyrom et eller annet, fiskesuppe og bacalao. Bare de beste ordene kan beskrive stedet, maten, servitøren våres og de andre ansatte. Tusen takk :)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 180hegel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Helt magisk mat Byens beste restaurant! Flott service og flotte lokaler. Den beste fiskesuppen jeg har smakt noensinne.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjørn R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Forventningene var store på bakgrunn av gode omtaler, og de innfridde absolutt! Vi valgte femretters meny og vinpakke. Det angret vi ikke på! Vinene var godt sammensatt med rettene som ble servert. De to første rettene hadde innslag av Wasabi, og var således ganske sterke, men passet oss godt. Det er kanskje noe å tenke på for de som ikke liker sterkt krydret mat, de bør nok velge andre retter.

Denne gangen hadde vi ikke med barna, men det er faktisk mulig å bestille rettene på menyen i barne porsjoner! Det er noe vi setter pris på, og absolutt kommer til å benytte oss av. Det er rett og slett genialt at også barn kan få god kvalitet og spennende retter når man er på restaurant, alt for ofte serveres bare pizza, burger og pølser....

Kelneren vår var veldig dyktig og hyggelig. Hun presenterte rettene veldig godt og hadde god kunnskap. Hun hadde også god kontroll på bordet, og fylte opp vannglassene mellom hver rett.

Vi hadde reservert bordet fra kl 21.00, og eneste å sette fingeren på er at fra de siste to rettene virket flere av kelnerne ivrige på å avslutte og stenge. Presentasjonene av siste hovedrett ble gjort av en annen kelner enn hun vi hadde, og det gikk litt fort og halvveis.

Vi velger å gi 5 stjerner i vår vurdering, da det ikke går å gi halve stjerner. 4,5 er nok mer korrekt, det er rom for forbedringerg. Likevel er nok dette den beste restauranten vi kjenner til i Østfold!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Kongemoi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din