Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En smakopplevelse”
Anmeldelse av Restaurant Slippen

Restaurant Slippen
Vurdert som nr. 3 av 110 Restauranter i Fredrikstad
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 6. september 2020

Hadde lest om resturangen på Trip. Og vi hadde store forventninger , den innfridde . Fantastisk mat og dyktige kelnere👍 Anbefaler på det varmeste😃😃

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, JorundT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (769)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8690 av 769 anmeldelser

Anmeldt 30. august 2020

Hovedrett ble dagens fangst. I dag var det Lysing. Det var en god porsjon med et fyrverkeri av ulike smaker som nærmest eksploderte i munnen. Kjenner ikke så mye til Lysing, men siden det er en torskefisk vil jeg tro konsistensen er ganske lik torsk. Er det tilfelle, så var nok lysingen en tanke overkokt om en skal være litt kritisk. Det trekker likevel ikke ned på det gode helhetsinntrykket.
Dessertene som ble valg var to ulike, pærepai og høsteple. Begge dessertene var et like stort fyrverkeri av smaker. En stor honnør til flinke kokker.
Hyggelig betjening var det også. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. august 2020

Flott/fint ,men vi ventet 1 time og 45 minutter på mat uten info. Dette ødela for kvelden vi hadde gledet oss til. Uff.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Fredrikstad041057
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Vi giftet oss i 2015 og hadde middag og fest på Grunnmurede i Gamlebyen. Maten var fra Slippen og det har vært ett tilbakevendende samtaletema når vi har snakket om hvor fantastisk dagen vår ble. Vi har hver gang siden da vært veldig ivrig på å få til ett besøk på Slippen når vi har vært i Fredrikstad, og i kveld var det vår tur å feire 5 års bryllupsdag og å nyte en bedre middag i restauranten.

Vi spiste en treretters middag i hyggelig atmosfære. Smittevern var godt ivaretatt. Observasjoner: Menykart ble tørket av med sprit mellom gjestene og personalet spritet hender ofte. Bra!

Brød fikk vi mens vi tittet på menykartet som sa noe om høstens meny.
Det ble utsøkte blåskjell til forrett, uer og boknafisk til hovedrett og en dessert bestående av høst epler og mørk sjokolademoussé.
Det hele var godt akkompagnert av deilig vin som passet meget godt til maten.
Vår kelner sørget for at vannglassene var fulle, og at bordet var rent og ryddig.
Rene og trivelige toalett.
Alt i alt ett: meget imponert! Vi gleder oss til å komme tilbake.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Mats_K-M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Topp service og deilig mat!
Restauranten ble anbefalt av andre spise/drikkesteder i byen. Spiste østers m basilikum og no stæsj, løyrom et eller annet, fiskesuppe og bacalao. Bare de beste ordene kan beskrive stedet, maten, servitøren våres og de andre ansatte. Tusen takk :)

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Hege Laugaland B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.