“Byens beste. Kort sagt”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Maten er alltid på topp.
Kokkene er veldig flinke til å sette sammen råvarer og lager mat som ikke bare smaker godt, men også ser helt nydelig ut.
Kelnerne er nesten alltid på topp.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Sunshine31903882954

Anmeldt 6. september 2020

Hadde lest om resturangen på Trip. Og vi hadde store forventninger , den innfridde . Fantastisk mat og dyktige kelnere👍 Anbefaler på det varmeste😃😃

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, JorundT
Anmeldt 30. august 2020

Hovedrett ble dagens fangst. I dag var det Lysing. Det var en god porsjon med et fyrverkeri av ulike smaker som nærmest eksploderte i munnen. Kjenner ikke så mye til Lysing, men siden det er en torskefisk vil jeg tro konsistensen er ganske lik torsk. Er det tilfelle, så var nok lysingen en tanke overkokt om en skal være litt kritisk. Det trekker likevel ikke ned på det gode helhetsinntrykket.
Dessertene som ble valg var to ulike, pærepai og høsteple. Begge dessertene var et like stort fyrverkeri av smaker. En stor honnør til flinke kokker.
Hyggelig betjening var det også. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Per B
Anmeldt 23. august 2020

Flott/fint ,men vi ventet 1 time og 45 minutter på mat uten info. Dette ødela for kvelden vi hadde gledet oss til. Uff.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Fredrikstad041057
Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Vi giftet oss i 2015 og hadde middag og fest på Grunnmurede i Gamlebyen. Maten var fra Slippen og det har vært ett tilbakevendende samtaletema når vi har snakket om hvor fantastisk dagen vår ble. Vi har hver gang siden da vært veldig ivrig på å få til ett besøk på Slippen når vi har vært i Fredrikstad, og i kveld var det vår tur å feire 5 års bryllupsdag og å nyte en bedre middag i restauranten.

Vi spiste en treretters middag i hyggelig atmosfære. Smittevern var godt ivaretatt. Observasjoner: Menykart ble tørket av med sprit mellom gjestene og personalet spritet hender ofte. Bra!

Brød fikk vi mens vi tittet på menykartet som sa noe om høstens meny.
Det ble utsøkte blåskjell til forrett, uer og boknafisk til hovedrett og en dessert bestående av høst epler og mørk sjokolademoussé.
Det hele var godt akkompagnert av deilig vin som passet meget godt til maten.
Vår kelner sørget for at vannglassene var fulle, og at bordet var rent og ryddig.
Rene og trivelige toalett.
Alt i alt ett: meget imponert! Vi gleder oss til å komme tilbake.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Mats_K-M

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!