“Flott restaurant ”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Flott restaurant med fin beliggenhet. Maten var veldig god og bra viner. Vi forhåndsbestilte bord til åtte personer og fikk redusert menyen betydelig. Vanlig meny inneholder mange spennende retter, men vi kunne bare velge mellom en kjøtt- og fiskerett. Det var skuffende.

1  Takk, kjespa

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

3 retters med fiskesuppe, fisk lange til hovedrett og sjokolade terrin til dessert.
Fantastisk fisk med matchende tilbehør.
Desserten fint komponert men litt for mektig.
Super service

Takk, andersg703
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Fint sted ved elva med god mat. Hyggelig lokale. Populært, så litt hektisk atmosfære. Vi fikk to retter som var noe annet enn det vi bestilte. Men de rettet det opp ved å gi en gratis dessert.

2  Takk, sirkri
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Maten er alltid på topp.
Kokkene er veldig flinke til å sette sammen råvarer og lager mat som ikke bare smaker godt, men også ser helt nydelig ut.
Kelnerne er nesten alltid på topp.

Takk, Sunshine31903882954
Anmeldt 6. september 2020

Hadde lest om resturangen på Trip. Og vi hadde store forventninger , den innfridde . Fantastisk mat og dyktige kelnere👍 Anbefaler på det varmeste😃😃

3  Takk, JorundT

Reisende som så på Restaurant Slippen, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Restaurant Slippen? Del dine erfaringer!