“Her føler du deg virkelig verdsatt! Fantastisk strd”
Anmeldelse av Hankøsund Restaurant

Hankøsund Restaurant
Vurdert som nr. 13 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi skulle ut å spise og ble møtt at hyggelig betjening. Full tildelt bord og ble vartet opp etter alle kunstens regler.
De ansatte smilte, var hyggelige og oppmerksomme - tydelig at de trivdes og har det gøy på jobb!
Maten var nydelig og ble servert likt til alle selv om vi bestilte ulike retter.
Anbefales!

Takk, 2512henning

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Har ønsket å besøke dette stedet i 2år og endelig en barnefri kveld alene med kona så bly muligheten seg. Utrolig kult sted på hankø marina. Fantastisk beliggenhet rett ved sjøen. Superfreshe farger så man får følelsen av å være i utlandet. Vi bestilte fish tacos til forrett (glemte å ta bilde) men de var superinnbydende og smakte helt fortreffelig. Til hovedrett hadde vi blåskjell med pommes til. En gigantisk porsjon blåskjell og nydelige crispi fries var helt perfekt! Nydelig mat og hyggelig betjening gjør at jeg absolutt anbefaler dette stedet til andre. Ikke noe å lure på, legg turen hit!

3  Takk, B9184XEthomasl
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Lokalene og tilstøtende områder er innredet som en kul beach club. Her finner du kule farger, palmer, strandstoler; og nærmere vannet enn dette kommer du ikke uten å bade. Stedet ligger nemlig kloss inntil gjestehavna. Man kan sitte inne eller ute, men ute er det ikke mulig å bestille bord.

Er man heldig og får bord ute, og sola er på plass, er det absolutt et sted å trives en sommerdag.

Menyen er ikke veldig omfangsrik, men variert og man finner akkurat de rettene man trenger på et sted som dette. Vi har prøvd både burger og chile con carne, begge deler var veldig smakfult.

Betjeningen er veldig imøtekommende og vennlig, men mangler nok litt erfaring. Det gjør nok at servicen var litt haltende, men det tar de stort sett igjen på sjarmen.

1  Takk, ErikfraOslo
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

På båttur søkte vi le for vinden i Hankøsundet. Hadde ikke bestilt bord og det var i utgangspunktet fullt på restauranten. Ble enig med personalet om at vi skulle komme kl 19, og se hva de fikk til. Det var helt fullt, og det er supert for restauranten. Bestilte cheeseburger og tok med oss i båten, og koste med med et glass mens i vi ventet på maten. Burgeren var knallgod og servicen helt topp. Dere er kjempeflinke 😊😊😊

2  Takk, Lfellungstad
Anmeldt 7. juni 2020 via mobile enheter

Blåskjell som hovedrett😀sterkt vanedannende👍👍😃 Bra service !!
Vi kommer tilbake bare for en vending med blåskjell til.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, henkv518

Reisende som så på Hankøsund Restaurant, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Hankøsund Restaurant? Del dine erfaringer!