“Seilerkroa lever ikke opp til omgivelsene”
Anmeldelse av Seiler - STENGT

Seiler
Anmeldt 31. august 2020

Fantastsik sensommerdag med potensiale for en flott lunsjopplevelse på Hankø. Det ble desverre med potensiale. Vi kom releativt sent til lunsj, så det var ikke fullt med gjester. Likevel var personalet i stor grad fraværende og service var på et minimumnivå. Maten som ble servert var i beste fall litt under midt på treet og blåskjellene var så godt som uspiselig. De var helt kalde, tørre og veldig små - de var helt tydelig ikke nylig tilberedt. Vi koste oss i solen ved vannkanten, men maten sto på ingen måte i stil til omgivelsene. Et så idyllisk sted med den beliggenheten Seilerkroa har, fortjener et bedre kjøkken.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Pingo_en

Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Svært god mat og hyggelig betjening 👍👍.
Veldig fin beliggenhet helt ute på sjøkanten, ga såpass mersmak at vi tar middagen der i kveld også 🍽🍺🍷

1  Takk, Arild G
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Deilig mat med fantastisk utsikt!
Vi lunsjet på Seilerkroa i strålende vær. Deilig kyllingsalat, saftig burger, og nydelig fiskesuppe. Anbefales på det sterkeste!

Takk, ylvahide
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Skjønner fra tidligere anmeldelser at kvaliteten har vært varierende. Så ikke i kveld. Vi var 9 stykker som spiste sammen. Det var mange gjester å få servitører på jobb. Må si at de leverte over all forventet. Drikkebestilligen gikk raskt og leveringen av dette kun etter kort tid.
Servitøren tok matbestillingen. Etter toppen 20 minutter kom maten på bordet. Alt riktig levert. Alt smakte fortreffelig. Saftig kylling med riktig tilberedte grønnsaker. Nydelig kalve entrecôte med riktig stekegrad.
God mat og hyggelige servitører gjorde tidligere anmeldelser til skamme. Holder de denne standarden igjennom sesongen er det ingen grunn til å ikke besøke stedet.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, tronderikm2019
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Satt først "utenfor" og ventet på drikke i over 15-20 min. Når vi først fikk bord, tok de ikke imot matbestillinger..

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Grace_IsabellBR

Reisende som så på Seiler, så også på