“Den dårligste opplevelse de”
Anmeldelse av Pizzanini

Pizzanini
Vurdert som nr. 42 av 111 Restauranter i Fredrikstad
Prisklasse: USD 10 - USD 15
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Fredrikstads første, beste og største pizzarestaurant. Vi gjør alt for at du skal trives i våre nye lokaler i Nygaardsgata 23a.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Den dårligste opplevelse de siste 10 år, minst. Heter nå Bergmanns? Lang ventetid på mat, ca 1 time, ingen oppfølging. Ingen hadde mat i dette uteområdet mens vi ventet. Begynte å regne kraftig da maten endelig kom, ingen oppfølging. Bar med oss sakene inn, fant et bord, ingen oppmerksomhet. Maten?- elendig. Burgeren var gummi med tykke tomatskiver og Scampi pil-pil var bare salt. Lurte noen på om det smakte? Nei. Serveringshjelperne løp rundt og rundt og matproduksjonen var treg og dårlig. M

Takk, 606mirjamf
Per Michael H, Eier på Pizzanini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2021

For ordens skyld vil Pizzanini påpeke at dette gjelder Bergmanns og ikke Pizzanini.

Pizzanini hadde tidliger en franchiseavtale på samme stedet, men valgte å si den opp, nettopp på grunn av manglende oppfyllelse av kavlitetskrav

Anmeldt 18. februar 2020

Vi var et gjeng som skulle spise middag for en hundrings, på menyen stod indrefilet. Vi fryktet at porsjonene var små, så vi tok alle forrett, løkringer m.m. Drikke kom fort, forrettene kom raskt og var gode. Hovedretten kom også raskt. Maten var veldig god, eneste var at kjøttstykkene var veldig ujevne i størrelse rundt bordet, og de var litt mer stekt enn det som var ønsket. Ellers var servicen god og maten god.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Synnøve W
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Jeg og to venner var på Pizzanini for å spise sen lunsj. Det var lite folk i lokalet og trodde derfor det skulle ta kort tid. Vi var skrubbsultne. Vi bestilte drikke (to cola og vann), forrett (plain nachos med dip) og hovedrett (glutenfri blegen pizza, pasta carbonara og lasagne) samtidig. Det tok 15-20 min før drikken kom og da kom servitøren med to vann og én cola, men kom raskt med cola nr to. Etter det tok det 30 min til før vi fikk nachos, og da var chipsene kalde. Deretter tok det 30 min til før servitøren kom og sa at pastarettene var ferdig og pizzaen innen 5 min og lurte på om det var greit at hun kom med pastaen med en gang. Han som skulle ha pizza sa det var greit og hun hentet maten. Da vi fikk maten var lasagnen kald og pasta carbonaraen var lunken og smakte ingen ting. Carbonaraen var også alt for mye mat og jeg følte at vi betalte alt for mye for en rett som ikke ble spist opp og ikke smakte noen ting. Da pizzaen etter 15 min til kom på bordet var den både varm og god, den er virkelig å anbefale. Da vi skulle betale (hver for oss) hadde servitøren blandet på hvem som drakk hva og måtte gjøre om på kvitteringene. Det var kun én servitør på jobb og vi følte at hun ikke så oss helt. Hun kom ikke bort til bordet og spurte hvordan det gikk eller sjekket opp på oss noe mer enn da hun spurte om pastaen. Det var flere andre kunder som kom etter oss, men fikk mat først. Følte det var dyrt nok fra før av, men etter opplevelsen ville jeg ikke betalt et øre mer enn jeg måtte. Ville ikke dratt hit igjen.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, minings003
Anmeldt 3. januar 2020

Topp service, rask servering både av glutenfritt og vanlig pizza. Pizzaen var sprø med passe ost og fyll. Servitøren var oppmerksom og tilbød mer å drikke når det var tomt.

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Bibiana L M L
Anmeldt 7. november 2019 via mobile enheter

Overpriset pizza, med dårlig smak, smakte papp og var ikke verdt pengene
Spiste "Byens beste" No.4
Anbefaler ikke pizza på dette stedet
Service så som så, 1 person på jobb, holder ikke på et slikt sted når restauranten er halv full

Dato for besøk: november 2019
1  Takk, GL1800_Tommy

Reisende som så på Pizzanini, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Pizzanini? Del dine erfaringer!