Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En søndagstur i det flotte været”

Engelsviken Brygge Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 25 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Nok en gang har vi benyttet oss av dette stedet. En av oss tok som vanlig fiskesuppe, som denne gangen også sto til forventningene. Nytt denne gang var å bestille en kreolsk pasta. Den var godt krydret, akkurat så mye at ikke det ble for mye. Smaken var god, men for oss er det fiskesuppen her som er greia Så vi satser på at det ikke blir så lenge neste besøk

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, sv-esime
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (265)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 265 anmeldelser

Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Har hørt så mye om denne restauranten og fiskesuppen. Vi tok derfor turen ens ærend. Satt i fullbooket uteområde i finværet. Før maten fikk vi server brød. Disse var utvilsomt halvstekte fra butikken varmet i stekeovn. Suppa var god den, men ikke noe å dra langveisfra for å spise. Blåskjellene vi også fikk var greie, men ikke mer. Been there, done that.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg besøkte do for jeg gikk spisse mat
Toilet
er så dårlig
Luft er urolig dårlig
Og 1 toilet representere et bedrift


Håper mat blir bedre
Veldig usikker hva service er

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, marksF254XS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

En fast tradisjon å besøke Engelsviken et par ganger hver sommer. En utelunsj i solen er herlig. De er mest kjent for fiskesuppen sin, men i år satset vi på andreitng og spesielt blåskjell var nydelig

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Runar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Betjeningen viste liten interesse og prioriterte tomme bord istedet for å ivareta sittende gjester. Overkokt pasta og tørr burger. God dessert.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Silje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Engelsviken Brygge Fiskerestaurant, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Engelsviken Brygge Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din