Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service, maten middels”

Engelsviken Brygge Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 23 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

God service, maten middels pluss. God mat, men ikke helt på topp. Prisene noe ujevne, kr 240 ,- for et lite rekesmørbrød er i overkant. Andre retter mere normalt priset. Helt greit, men kan bli bedre.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, JongH_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (268)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 268 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

Vi var på lunch og spiste fiskesuppe (kommer i både normal og stor størrelse). Hyggelig uteservering rett på bryggen. Store porsjoner og fiskesuppen var god men den var vel ikke helt hjemmelaget fra bunnen

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Carsten973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Kreolsk sjømatpasta inneholdt ihjelkokt penne rigate, platt Toro liknende saus, reker og krepsehaler fra spann. Veldig lite sjomat. Veldig mye pasta. Til dette serveres halvstekte grove rundstykker fra en dagligvare i nærheten. Spinndyrt og langt under pari.

Barnemeny var panert fisk og pose-potemos.

Spis heller hjemme.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, atlepatlepunkt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Vi kom seks personer fra tre generasjoner og ble corona-riktig plassert på to bord. Ungene var fornøyde med pølser og pommes frites, mens vi voksne fordelte oss på blåskjell på «fransk vis», fiskesuppe og rekesmørbrød. At vi måtte betale kr 7 for vannglasset var uvant men greit. Hyggelig og profesjonell betjening frister til gjenbesøk.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020

Uansett om det er dårlig vær eller fint vær i sommerhalvåret så er det tryggest å bestille bord på forhånd for dette er et kjempepopulært sted både blant de lokale og tilreisende i sommerhalvåret. Stedet ligger idyllisk til og har en veldig behagelig atmosfære! Jeg spiste stor fiskesuppe, og den er skikkelig stor med mye fisk og reker. Jeg synes den er helt topp. De andre spiste steinbit og rekesmørbrød, og spesielt steinbiten falt godt i smak. Hyggelig service!

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Engelsviken Brygge Fiskerestaurant, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Engelsviken Brygge Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din