Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skjerpings!”

Engelsviken Brygge Fiskerestaurant
Vurdert som nr. 23 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 3. august 2020

Har tapt seg veldig. Dårlig service, lite mat for pengene, 225 kroner med en brødskive med litt reker på. Utrolig skuffet!!!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kraakebolle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (268)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 268 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi var 5 stykker som etter en halvtimes venting fikk bord utendørs. Selv om restauranten var full fikk vi god oppvartning av trivelig og imøtekommende betjening. Bestilte ulike retter og fikk ulik opplevelse. Fiskesuppe var desverre nedtur, skalldyrtallerken og blåskjell var ok, men ikke mer enn det. Hattingrundstykker var under pari å servere oss. Men fiskeretter, både lysing og steinbit var nydelig og skåret høyt. Dessert var ok. Vi koste oss på trivelig sted og ramlet mette og fornøyde ut i gjen

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Etter å ha hørt mye posititivt om fiskesuppen på Engelsviken, dro vi i dag for smake på den. Den store versjonen var virkelig stor! Det var mye innhold i suppen også. En det var altfor mye fløte i den! Og svært lite fiskesmak! Dette hadde jeg ikke forventet, så jeg ble skuffet. Men det er sikkert noen som liker godt kremet fiskesuppe.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Christian2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

God service, maten middels pluss. God mat, men ikke helt på topp. Prisene noe ujevne, kr 240 ,- for et lite rekesmørbrød er i overkant. Andre retter mere normalt priset. Helt greit, men kan bli bedre.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, JongH_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi var på lunch og spiste fiskesuppe (kommer i både normal og stor størrelse). Hyggelig uteservering rett på bryggen. Store porsjoner og fiskesuppen var god men den var vel ikke helt hjemmelaget fra bunnen

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Carsten973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Engelsviken Brygge Fiskerestaurant, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Engelsviken Brygge Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din