Retten «Blåskjell på Frank vis» er her kokte blåskjell som siden er smurt inn i tykk og tørr Creme Fresh, som er tilsatt mye hvitløk. Det var 0 saus med skjellene. Jeg kan ikke skjønne at noen kan assosiere dette med Frankrike. Om de f.eks. hadde blandet inn litt hvitvin i Creme fresh så den fikk litt mykere konsistens hadde det vært bra. Dette var ikke bra. Og når de skriver «Fransk vis» tenker jeg jeg straks servert med pommes Frites (moules frites). Men dette hører ikke med på Engelsviken, det er side-order du må betale 49kr ekstra for…
Jeg bad om baguette til blåskjellene, og servitøren bekreftet at vi skulle få «baguette». Det ble servert brødskiver som overhode ikke passer til blåskjell. Men jeg så andre som fikk baguetter til annen mat, så de hadde det om de ville.
Og et glass vann til vinen måtte vi også betale for i dag.
Fiskesuppa var kald, og hadde snerp på toppen som viser at den har stått lenge i tallerkenen.
Jeg sa fra til flere servitører, men de hadde ikke kunnskap til å besvare spørsmålene og kommentaren mine.
Dette har vært favorittrestauranten vår i mange år, og vi har vært her svært mye. Men av ulike årsaker er det 2~3 år siden sist vi var her.
Nå må det ha kommet ny kokk som har satt sin egen vri på menyen, men det er aldri bra å endre en suksessoppskrift.
Engelsviken Brygge - dette vil jeg ikke betale masse kr for. Snakkes - kanskje - dersom dere går tilbake suksessoppskriftene dere hadde tidligere…