“Verdt å besøke”

Vurdert som nr. 29 av 134 Restauranter i Fredrikstad
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Koselig sted ved vannet. Knall god kreolsk pasta, fiskesuppe og blåskjell. Kjempe god service fra blide og hyggelige jenter.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Cb8286

Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Fremragende restaurant med fisk som hovedingrediens.
Var det på en mandag men likevel var det helt fylt opp inne i restauranten.
Spiste kreolsk pasta med skalldyr og hvilken opplevelse og smak.
Helt klart en restaurant som jeg vil besøke igjen!

Dato for besøk: august 2021
Takk, FFFredrikstad
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Vi spiste Kreolsk pasta, som var aldeles utmerket. Nydelig smak og store opsjoner. Enkel innredning på en øde brygge, grei service, hvis all maten er like god, er det virkelig verdt et besøk.

1  Takk, jonrO8866CF
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Tilbake ett år etter. Fiskesuppa holder fortsatt god kvalitet med rikelig med fisk og skaldyr. God og kremet med god kraft i bunn. Lysingenforsvant litt i smakssterkt tilbehør, men var perfekt tilberedt. Steinbiten var en perfekt sammensatt og tilberedt rett. For- og hovedrett bøy på mye mat. Nesten for mye, men ei limeterte på deling var prikken over i’en.
Når maten er av så høy kvalitet, er det synd at det er valgt en bestillingsløsning en hurtigmatkjede verdig. Betaling før du har smakt på maten hører ingen plass hjemme. Når man i tillegg er så freidig at man ber om tips. Uff.

2  Takk, KingKEB
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

God mat men elendig kundeservice gjør at dette blir lavest score. I tillegg til å måtte bestille mat i QR bilde, så var det lagt opp til tvungen tips. Når vi også får servert øl uten kullsyre, og får beskjed av betjeningen at det er sånn det et, så var vi på nippet til å forlate stedet. Dersom du trenger en ny kan du bare bestille en ny via QR koden var beskjeden vi fikk. Så her trengs virkelig en oppstramming av personell slik at dette flotte stedet ikke mister sine kunder.

1  Takk, 251leifhs

Reisende som så på Engelsviken Brygge Fiskerestaurant, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Engelsviken Brygge Fiskerestaurant? Del dine erfaringer!