God mat når den endelig kom!
Vi besøkte Tamburen for en rask lunsj, men det viste seg å ikke være så lett. Mulig at været gjorde at det var flere gjester enn de hadde regnet med, men stedet var kraftig underbemannet. På grunn av Koronasituasjonen skulle vi etter instruksen bestille ved bordet, men etter mer enn 10 min uten å se noe til kelneren bestilte vi ved disken, et rekesmørbrød og natchos med ost. Den greske salaten var det dessverre slutt på...
Etter bestilling ble vi sittende å se på kelneren løpe inn og ut med fulle glass, tallerkener med mat, skitne tallerkener og betalingsterminaler. Han så rimelig svett ut.
Etter å ha ventet i over 40 min etter bestilling var vi i ferd med å gi opp, men plutselig så vi kelneren gå ut med to tallerkener som lignet på vår bestilling. Etter en liten luftetur ute i det fri kom maten endelig til bordet vårt.
Rekesmørbrødet var virkelig godt med rikelig med ferske, gode reker og nydelig sprøstekt brød. Nachosen var også god selv om guacamolen nok ikke var laget på kjøkkenet, men kjøpt på glass. Men maten var god og porsjonene fine for en lunsj.
Stedet anbefales dersom du ikke har spesielle planer for resten av dagen. Hvis ikke, styr unna!