“Helt greit”

Pizzeria Fabbrica
Vurdert som nr. 31 av 112 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Hos oss på Fabbrica er vi spesialister på italiensk mat med hovedfokus på pizza og pasta. Råvarene må være ferske og gode for å beholde smaken. Vi forbereder dem fra morgenen av, slik at smakene er intakte og intense. Vi ønsker dere velkommen til god italiensk mat i flotte rustikke lokaler!
Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Helt grei mat. Alle virka fornøyd me maten de bestillte. Kona va fornøyd me tortilini? Æ bestillte pizza me biff. Helt grei, ikke den beste å ikke den værste

Takk, sakoria

Anmeldt 16. november 2018

Når man liker italiensk pizza går man hit.God pizza med masse spesielle pølser på ,og det soner bra er 1 Pizza PR person👍

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 544olsen
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Etter å ha hørt mye positivt om denne restauranten ved elva, bestemte vi oss for å prøve. Men dessverre stemte ikke det vi hadde hørt, med virkeligheten. Vi opplevde at feil mat ble servert, at servicen og oppfølgingen fra betjeningen var til tider totalt fraværende, og at vi ikke følte oss velkommen. Det eneste positive å trekke fra er lekene og bøkene de har til barna. Maten er grei, men man burde kunne forvente at en pizzarestaurant kunne servere sprø pizzabunn. Selv om utsikten er flott, så er det først og fremst maten man kommer for. Og akkurat på det området er det fortsatt et godt stykke opp til pallplass. Terningkast 3.

2  Takk, KaiHF
Bookingansvarlig, Kundeansvarlig på Pizzeria Fabbrica, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei Kai!

Dette var jo selvfølgelig veldig leit å høre, at besøket ikke stod til forventningene. Vi tar opp internt at servicen er fraværende, det skal den ikke være. Og service skal selvfølgelig få dere til å føle dere velkommen, for det er dere!
Din tilbakemelding på pizza videreformidles også til vår kjøkkensjef.
Håper du kommer tilbake ved en senere anledning og får en annen oppfatning.
Takk for din tilbakemelding, sånn blir vi bedre.

Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Denne restauranten har bare gått en vei og det er nedover! Har gitt dette stede mange sjanser, men etter flere episoder med dårlig service var dette min siste tur til denne restauranten.. maten var fantastisk for et par år siden, men har blitt mye dårligere, altså; helt grei/ litt kjedelig..

Dato for besøk: august 2018
Takk, Martin011404
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Hyggelig plass ved elva. Pizzaen var god med bra råvarer. Lasagnen var noe smakløs, men fin presentasjon. Litt kjedelig med søppel under bordet på uteserveringen.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, anorvald

Reisende som så på Pizzeria Fabbrica, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Pizzeria Fabbrica? Del dine erfaringer!