“Bordnummer?”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Restauranten burde få et system på hvilke servitører som har hvilke bord. Vi ble spurt om drikke og om maten smakte av 4 forskjellige servitører. Det er hyggelig med oppmerksomhet men det ente opp som en forstyrrelse.

1  Takk, 123sima89

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Det var ikke vondt, men det er ikke så mye mer positivt å si. Det virker som det er et rangsystem, hvor barnefamilier blir sett på som annenrangsgjester. Man får et bord inne mot veien, selv om det er ledig ute mot vannet. Etter maten er servert så blir man glemt.

1  Takk, olegunnard
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Helt OK er opplevelsen av dette besøket. Vi hadde bestilt bord til klokken 20, ventet i nærmere 10 minutter før vi ble møtt av en servitør. Vi ble satt ved et bord og ventet i 15-20 minutter før jeg fikk tak i en servitør som tok bestillingen vår. Mat og drikke kom relativt fort etter at bestilling, men ingen kom og spurte om maten smakte, svar på det spørsmålet var at den var helt grei men ikke noe jeg ville spist igjen. Betalingen vår gikk fort, men jeg så fler som måtte vente lenge og veive med armer for å få oppmerksomhet. Alt i alt kunne det virke som at servitørene ikke hadde helt kontroll på hvem som var hvor og gjorde hva.

Takk, Sarahlutor
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Tja....
Ikke så ofte jeg skriver anmeldelser, men denne gangen må det gjøres!!
Tok en familietur til Fabricca, fruen bestilte pizza og aioli og jeg og dattera vår bestilte hver vår pasta rett + en skål oliven. Startet med ett glass brus og en øl fra kran. 10 min senere serveres drikke, men ingen øl da de var utsolgt for kran-øl (kl 16.30!). Greit nok med flaske øl. Maten kom 10-15 min senere. MEN; Ingen aioli til pizzaen. Pastaen var god, men små porsjoner (som ca normalvektig mann måtte jeg få litt av både pizzaen til kona og carbonaraen til datter for å bli mett). Purret betjeningen 2 ganger for å få aiolien.
Ikke en eneste gang kom noen til bordet for å spørre om maten smakte, eller om vi ønsket noe mer å drikke (ble derfor kun ett glass brus/øl og pers. Merket oss også at andre fikk feil i forhold til bestilt og at ALLE måtte gå til disken for å få betalt. Veldig trist at det ble slik da vi forventet så mye mer av en italiensk restaurant med så god beliggenhet. Kokkene er nok gode, men servitørene må på kurs, eller byttes ut da vi rett og slett ikke følte oss spesielt ønsket/sett.
Planen om dessert, kaffe og spiritz ble rett og slett ikke noe av da de totalt overså oss (og alle andre etter at de var satt ved bord).

Takk, Q663JPtonyh
Anmeldt 13. juli 2020

Besøkte stedet en søndag kveld..
Da var det utsolgt for pizza. Pizzaenså god ut så vi kom tilbakedagen etter.. stor skuffelse. Smakløs og kald pizza. Æsj.
I tillegg ble vi oversett av betjeningen. Vi kommer ikke tilbake selv omstedet har"byens beste plassering"

2  Takk, randi_905

Reisende som så på Pizzeria Fabbrica, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Pizzeria Fabbrica? Del dine erfaringer!