“Styr unna”

Pizzeria Fabbrica
Vurdert som nr. 31 av 112 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Hos oss på Fabbrica er vi spesialister på italiensk mat med hovedfokus på pizza og pasta. Råvarene må være ferske og gode for å beholde smaken. Vi forbereder dem fra morgenen av, slik at smakene er intakte og intense. Vi ønsker dere velkommen til god italiensk mat i flotte rustikke lokaler!
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Det er krevende for spisesteder å levere som forventet med tynn bemanning etter pandemien. Men her er det større utfordringer enn mangel på folk. Vi ble ikke varslet ved ankomst om lang ventetid («begynn med informasjon i forkant sånn at kunden selv kan vurdere»). Da vi etterhvert etterspurte hvor det ble av bestillingen, fikk vi oppgitt 10-15 minutter. Da maten fortsatt ikke ble servert, fikk vi kontakt med «hovmester» som oppga nytt tidspunkt for servering («ikke gi lovnader som ikke kan holdes»). Begge ansatte ga forskjellig begrunnelse for lang ventetid («vær ærlig»). Restaurantbesøket endte med at kun en av oss, etter halvannen time, fikk servert mat. Jeg ble forsikret at jeg kun måtte vente 10-15 minutter til. Kom ikke noe servering da heller:) Forlot da stedet - for godt. I stedet for å ta opp totalopplevelsen for betjeningen der og da, formidler jeg historien heller her sånn at neste kunde er forberedt.

1  Takk, Voyage47112122642

Anmeldt 31. mars 2022 via mobile enheter

Skuffende mat . Vi var veldig spente siden vi hadde lest om nye kokker fra Italia. Men de skuffet dessverre stort 😩. Italiensk pizza skal være med tynn bunn, men ikke så tynn at halve pizzaen var uten bunn. Så ut som de hadde for liten tid for dette var hastverks jobb. Det var nok for lite folk på vakt. Den hyggelige betjeningen gjorde så godt de kunne. Har nå vært der to ganger og vært like skuffet begge gangene dessverre. Blir nok en stund til neste gang dessverre.

Dato for besøk: mars 2022
Takk, BaGjelsvik
Anmeldt 24. februar 2022 via mobile enheter

Det var laaang ventetid. Og pizzaen var ikke slik vi var vant til her. Hva har skjedd? Pizzaen var uten smak og bunnen var seig deigete. Det blir andre favorittsteder å spise pizza fra nå av.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, jan N
Anmeldt 24. februar 2022 via mobile enheter

Var veldig skuffet over pizzaen etter ny eier. Ikke den samme gode pizzaen. Vi har hatt det som stamsted, men nå må vi finne et nytt sted.

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, Lizzi1957
Anmeldt 29. januar 2022

Vi kom for å spise pizza på en onsdags ettermiddag. Tidlig ute, knap tre bord besatt, inkludert oss selv. Alikevel må man vente på servitøren som er så lat som det går an å bli...og sånt måtte vi fortsette. Det er ikke første gangen vi er der, og det er samme servitørene der over tid. De fortjener sparken siden de ikke kan jobben sin. Det er en enkel jobb å gjøre siden mengden av gjester har vært nokså begrenset under pandemi... Burde skamme seg!

Dato for besøk: januar 2022
1  Takk, barbararO7614NU

Reisende som så på Pizzeria Fabbrica, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Pizzeria Fabbrica? Del dine erfaringer!