Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En mandag i gamlebyen!”
Anmeldelse av Majorens Kro & Stue

Majorens Kro & Stue
Vurdert som nr. 18 av 107 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Da ble det nok et besøk i Gamlebyen, Fredrikstad sammen med flere andre i familien.
Etter modelljernbane meldte sulten seg og Majoren var en av de få som så hyggelig ut og var opne på en mandag.
Rask og hyggelig service fra personale med glimt i øyet.
Det ble fortært viltburger sammen med ymse andre retter og alt velsmakende fortært i Majorens bakgård.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, SveBra
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 145 anmeldelser

Anmeldt 27. februar 2021

Vi var 6 personer, bestilte noe forskjellig både til Hovedrett og Dessert.
Alle meget fornøyd.
Min kone som bestilte Wiener schnitzel, mente det var akkurat slik en Schnitzel skal være. ( ikke som kan være vanlig fett i schnitzelen)
Eneste lille minus, er at utvalget i Whisky er for dårlig, ingen Scotch Single malt.

Dato for besøk: februar 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knutjarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2021

Utrolig bra mat, god service hyggelig betjening anbefales å komme på besøk hit til gamlebyen med god mat å drikke

Dato for besøk: januar 2021
Takk, Kadaraa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. januar 2021

Sur betjening som ikke hilser. Ikke mulig å bestille via QR kode. Ikke mulig å bestille via servitør, hun gjør alt for å unngå kontakt. Anbefaler å gå et annet sted.

Dato for besøk: januar 2021
1  Takk, AkselN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. november 2020 via mobile enheter

Med bare fire hovedretter på menyen burde det være mulig å ha litt kvalitet. Vi bestilte pinnekjøtt som var en av tre retter på julemenyen . Veldig dårlige råvarer og dertil dårlig tilberedt. Hold dere unna. Servicen var derimot god. Hyggelige og raske med levering av drikkevarer mm.

Dato for besøk: november 2020
2  Takk, JongH_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Majorens Kro & Stue, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Majorens Kro & Stue? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.