“Skuffende besøk.”

Majorens Kro & Stue
Vurdert som nr. 18 av 130 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt
Anmeldt 14. juni 2023 via mobile enheter

Fullstendig uinteressert betjening. Vi ble henvist til et bord og måtte selv inn for hente meny. Vi har spist her før og vært fornøyd. Maten vi fikk nå var tørr og overstekt. Det frister dessverre ikke med et nytt besøk.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, BaGjelsvik
Markus Nagele, Daglig leder på Majorens Kro & Stue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2023

Beklager at vi ikke fikk tilfredsstilt dere på dette besøket. Jeg tar med meg deres opplevelse med mine ansatte. Hilsen Markus

2024 av 172 anmeldelser

Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Gamlebyen i Fredrikstad er helt unik, ferdig snakka. Finnes knapt lignende i Norge. En perle for hele Østfold. Deilig mat og deilig øl med greie priser. Dette stedet er en liten perle i Gamlebyen. Kan anbefales på det varmeste. Koselig og ned trivelig atmosfære

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, jejoerst
Markus Nagele, Daglig leder på Majorens Kro & Stue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2023

Hjertelig takk for deres flotte omtale. Hilsen Markus

Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Koselig plass. Anbefaler Fish and Chips som var fantastisk godt. Hyggelig betjening som også passet på at hundene fikk vann.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Hansrn
Markus Nagele, Daglig leder på Majorens Kro & Stue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2023

Takker for besøket og fin tilbakemelding.

Anmeldt 22. april 2023 via mobile enheter

God lunch ute i bakgården i fint vær. Personalet gjorde en god jobb og jeg trekker ikke noe på at en fersk lærling glemte drikke. Det ble raskt ordnet opp av vedkommende Kommer nok tilbake en gang.

Dato for besøk: april 2023
Takk, aberntze

Takk for deres fine ord og forståelse, hilsen Markus

Anmeldt 9. mars 2023

Vi ble raskt servert, men når maten kom var potetene rå. Vi ga beskjed og kelneren tok de med ut (kun potetene ikke maten). Når maten var kald kom potetene tilbake, men de var fortsatt rå. Kelneren beklaget og spurte om ikke det var på sin plass med ny og varm mat, men kelneren forsvant da. Vi ble tilbud (og fikk) drikke som plaster, men vi måtte betale full pris for mat som vi ikke spiste fordi den var kald (potetene var jo fortsatt rå). Anbefaler alle å velge et annet sted inntil mat, service og pris står nogen lunde i forhold til hverandre. Kommer nok ikke tilbake hit da Fredrikstad ha mange restauranter som leverer.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, EspenH187
Markus N, General Manager på Majorens Kro & Stue, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2023

Eller for mye forspill. Vi prøvde på alle måter å tilfredsstille deg. Hilsen Markus

Reisende som så på Majorens Kro & Stue, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Har du vært i Majorens Kro & Stue? Del dine erfaringer!