Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra øl, dårlig service”
Anmeldelse av Havnelageret Gastropub

Havnelageret Gastropub
Vurdert som nr. 18 av 108 Restauranter i Fredrikstad
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Mye bra øl. Og en service fra enkelte bartendere som under enhver kritikk.
Skulle tro de ikke ønsket gjester.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Bugmaster77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 120 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Nesten litt I overkant bra service fra alle på jobb! Kjæresten bestilte fish'n'chips, og med tilbehøret ble selv en så enkel rett veldig bra! Jeg bestilte pepperstek av indrefilet, og det må være et av de bedre måltidene jeg har spist i år!! Alle smakene sammen var perfekt, og sellerirotpureen og indrefileten som smeltet i munnen, var over all forventning!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Linn Adriana T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Ølmenyen er i særklasse, men også maten er høyst spisbar hos Havnelageret. Min favoritt er mexicansk, gjerne med en stout som tilbehør. Fin uteservering langs bryggepromenaden og typisk pubinteriør inne. Et av byens triveligste steder.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 914jank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. september 2018

Er du glad i øl er dette stedet for deg! 500+ øltyper, på flaske og på fat. Virkelig imponerende. Når i tillegg de ansatte kan sine ting, ligger alt til rette for en hyggelig kveld.

Vi var noe stykker, som smakte oss gjennom litt av utvalget. etterhvert ble det mat også. Greit nok, men ingen høydare.

Topp sted for ølhunder, kjempehyggelige og kunnskapsrike personale, virkelig verdt et besøk.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Leon_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig bartender, som kan sitt om øl. koselig brun pub som også kan besøkes midt i uka.
Tommel opp

Dato for besøk: september 2018
Takk, 556glenng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Havnelageret Gastropub, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
Fredrikstad, Fredrikstad kommune
 

Har du vært i Havnelageret Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.