Dette var vel en av de dårligste matopplevelser jeg har hatt.
Vi var fire personer. Tre voksne og en ungdom.
Lokalet ser mye bedre ut på bilder en i virkeligheten. Ett mørkt og trist lokale, dårlig ryddet på bordene og såpass kaldt inne at vi valgte å beholde jakkene på.
Vurdererte å gå ett annet sted, men tidligere anmeldeser tilsa at det var verdt ett forsøk.
Ved ankomst så fant de først ikke reservasjonen.
Fikk anvist bord og fikk meny.
Stor forskjell mellom meny på nett og den vi fikk. Vi bestilte en hamburger, en pepperstek og to biffsnadder av indrefilet.
Når maten kom manglet en biffsnadder, potetvalget var i tillegg feil på to av rettene vi fikk. Servitøren beklager at hun som hadde tatt bestillingen hadde gjort en feil, en ekstra biffsnadder skulle komme snart.
De andre begynte å spise, man skulle lete godt blant salat og overslaget paprika og løk på biffsnadderen for å finne noe kjøtt.
Det var kanskje like greit, kjøttet var så seigt at det var nesten umulig å tygge.
Så kom den siste biffsnaderen. Samme opplevelsen, feil poteter ble servert, lite og utrolig seigt kjøtt. Om dette var indrefilet burde kokken få igjen penger for utdannelsen og leverandøren av kjøtt burde få annet yrke.
Prøvde å gi beskjed til servitøren men fikk beskjed om at de aldri hadde fått klager på maten. Og de var utrolig populære.
Kort sagt STYR UNNA. Ikke verdt ett besøk om du skal spise.
De har masse og godt utvalg av øl, så kanskje de burde holde seg til det. Selv om litt mer kunnskap der også hadde hjulpet.