Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lars J
Anmeldelse av Scandic City
3,0 av 5 boblerAnmeldt 9. juni 2019via mobile enheter
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Per Ole E, ManagerScandic City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. juni 2019
Hei
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter at du bodde hos hos oss nå i juni. Vi setter spesielt stor pris på at våre ansatte får et pluss. Dine andre kommentarer er lagret og vil bli gjennomgått i vår ledergruppe.
  • Strawberry Hotels
    0.6 km fra Scandic City
    Uteområde
    1.4 km fra Scandic City
    Bar/lounge
    Restaurant serving food and beverage
    1.9 km fra Scandic City
      0.4 km fra Scandic City
      Gjestehuset Borggata 18
      • Agoda.com
      0.6 km fra Scandic City
      1.2 km fra Scandic City
      Se flere hoteller i Fredrikstad
      Anmeldt 4. juni 2019

Hotellet bar preg av å være gammelt og slitt. Det trenger en oppussing. Vi har bodd på vandrerhjem med bedre standard en dette hotellet. Rommet vi fikk først hadde bare en dyne i sengen (vi var to) utsikten var rett ingen gammel bølgeblikk vegg. Beskjeden vi fikk fra resepsjonen var at det lå en ekstra dyne i skapet. Så vi hadde da egentlig fått et singel rom? Vi fikk byttet rom. Det nye rommet hadde to enkelt senger og bedre utsikt. Men hadde samme slitte triste standard som det første. Til den prisen vi betalte kunne vi like gjerne bodd på et vandrerhjem. Restauranten og baren var stengt siden det var helligdag.

Dato for oppholdet: juni 2019
      • Reisetype: Reiste som et par
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Takk, eline600
      Per Ole E, Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2019

Hei Eline
      Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter at du bodde hos oss i Fredrikstad. Vi setter utrolig stor pri på at våre gjester sier hva de mener om oss. Vårre rutiner i forhold til sengetøy til en eller to personer er at vi legger inn to når det er bestilt til to personer, så her har det skjedd en glipp. Vår resepsjon skulle selvsagt ha hjulpet dere med dette. Disse feilene har vi tatt opp med de respekive avdelingene.
      Når det gjelder utsikt så er jo dette et byhotell som ligger midt i sentrum og vi er smertelig klar over at vi ikke kan skryte av fantastisk utsikt.
      Jeg vil nok en gang takke for tilbnakemeldingen og jeg forsikrer om at vi tar dette på største alvor.

Jeg vil samtidig få ønske deg og dine en fantastisk sommer!

Anmeldt 27. mai 2019 via mobile enheter

Som sjeldne gjester i Fredrikstad har Scandic City en hensiktsmessig beliggenhet og er et godt utgangspunkt for byens sentrale forretninger, spisesteder og attraksjoner. Selve hotellet er slitent og trenger bygningsmessig oppussing, men betjeningen er hyggelig og serviceminded. Et ekstra pluss for resepsjonen. Men scandicifiseringen viser seg i de billigste detaljene. Dårlige såpedispensere, manglende tannglass, ingen håndklekroker på badet etc. Når heisen dessuten står, veier ikke selv en god frokost helt opp for inntrykket av middelmådighet.

Takk, magnen2018
      Per Ole E, Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2019

Hei Magnen
      Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold i Fredrikstad. Våre gjesters meninger er alltid viktige for oss. Vi setter spesielt pris på at de ansatte blir fremhevet i deres tilbakemelding. Vi kan bare beklage at heisen stod denne lørdags kvelden og søndag formiddag. Vi er veldig klar over at dette ikke er optimalt når man feks. bor i 6. etg.
      Vi håper allikevel å se dere igjen neste gang dere er i Fredrikstad..

Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Hotellet har fin beliggenhet. Lunsjen var god. Forøvrig er det som Scandic hoteller flest; langt under gjennomsnitt. Rommene er strippet ned til det helt nødvendigste, standarden er veldig lav, det spares på alt. Et rom er verdt under halvparten av den prisen det koster. Alt trenger oppussing. Grusomme gardiner på rommet, absolutt ingen fasiliteter, A/C virket overhodet ikke (ekstremt varmt), og vinduet kunne ikke åpnes. Konferanserommene har dårlig luft, og trenger sårt oppussing - tepper på gulvene og grusomme bilder fra 80-tallet. Det er rett og slett ikke bra nok - verken for jobb, privat, alenereisende eller familier.

Reisetype: Reiste på forretningsreise
      1  Takk, April-Elin
      Per Ole E, Resepsjonssjef på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019

Hei Elin
      Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Våre gjesters meninger er alltid viktige for oss i vår streben etter å bli bedre. Jeg kan vanskelig kommentere andre Scandichoteller og forholder meg derfor til det du skriver om oss.
      Jeg synes jo selvfølgelig det er trist at du oppfatter at absolutt alt, bortsett fra lunsj og beliggenhet, var en katastrofe. Din tilbakemelding blir uansett tatt på alvor og jeg bringer denne videre til våre eiere.
      Ha en fortsatt fin vår og sommer når den tid kommer.

Anmeldt 21. april 2019

Dato for oppholdet: april 2019
      • Reisetype: Reiste som et par
        • Renslighet
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Per Ole E, Front Office Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2019

Anmeldt 9. april 2019

Vi er en familie på 4 og hadde et stort rom med 2 ekstrasenger, en sofa og stol. God plass. Savnet knagger til å henge opp håndklær og yttertøy. Kun et lite garderobeskap. Deilig frokost og svært hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: april 2019
      • Reisetype: Reiste med familie
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Takk, Companion36938924527
      Per Ole E, Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2019

Hei Companion
      Tusen takk for hyggelig tilbakemelding etter ders opphold på Scandic City ni i helgen. Vi setter store pris på å høre hva våre gjester synes om oss og spesielt hyggelig er det at dere syntes godt om servicen på hotellet.

Velkommen tilbake til oss