Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 141
View deal
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
Travelocity
Booking.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (301)
Filtrer anmeldelser
301 resultater
Vurdering fra reisende
79
102
88
19
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
79
102
88
19
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 301 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde fra 20.-24.07.2020 ,4netter , på dobbeltrom med x-seng ! Det var fullt i byen og ville egentlig bo på et hotell med høgere skår ! Vi ble positiv overrasket .. den søte blide dama i resepsj som gav oss en varm velkomst ..stort fint rom .. bad som kunne trengt oppussing .. men greit nok..og den Frokosten ..alt man kunne ønske seg Dette hotellet er mer enn greit nok ,og super beliggenhet i hjertet av Fredrikstad ! Litt lenger oppenfor et stort parkeringshus ! Vi kommer iallefall tilbake når vi er i Fredrikstad

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ivehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per Ole Eliassen, Guest Services / Front Office på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei
Tusen takk for svært hyggelig tilbakemelding etter deres opphold på Scandic City. Jeg setter spesielt pris på at dere skryter av våre ansatte.
Velkommen tilbake til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 15. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Per Ole Eliassen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 1. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Per Ole E, Hote Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 15. juni 2020

Har bodd mange ganger på City og det skuffer ikke. Tross gammelt hotell er det meget bra der.
Meget god ventilasjon og kjøling i den varmen vi har nå. Vi har prøvet andre hoteller i byen men kommer nok tilbake til City i fremtiden. Ypperlig frokost i denne pandemitid og vi mener det bør porsjoneres me pålegg og mm. I fremtiden. Meget hyggelig personale. Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, robertnA4278ZM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per Ole Eliassen, General Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Hei Robert
Tusen takk for meget hyggelig tilbakemelding. Og tusen takk for at du anbefaler oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser