Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Booking.com
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.10.21
Bestill nå, betal under oppholdet
ScandicHotels.com
USD 132
Vis tilbud
Hotels.comUSD 147
PricelineUSD 147
eDreamsUSD 147
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (319)
Filtrer anmeldelser
319 resultater
Vurdering fra reisende
86
105
95
20
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
86
105
95
20
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 319 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020

Bra hotell sentralt i Fredrikstad, rett opp mot busstasjon og gågate. Likevel stille område. Ikke luksushotell, men med alt det basiske man trenger for et ferieopphold. Bra frokost, ingenting å si på prisen.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Håkon Y
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per Ole Eliassen, General Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Håkon
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter at du bodde på Scandic City nå i august. Vi setter stor pris på å høre hva våre gjester mener om oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Kom i forbindelse med student flytting. Ble veldig godt tatt i mot i resepsjonen,da vi kom litt sent. Hotelet er rent , pent og rolig. Sentralt i sentrum. Kort vei til pplass ,div butikker og resturanter. Vi var uheldig å rom ,kom litt vann fra badekar og vask på badet .Sa ifra om morgenen. Fikk med en gang et nytt, ble oppgradert rom også! De var så koslig alle som jobbet der. Ble alltid møtt med et koslig smil,meget god service av alle på hotelet. Frokosten var også fantastisk. Kan annbefales på det sterkeste. God opplevelse.Når jeg er i fredrikstad,blir scandic city en selvfølge å bo på. Annbefales om du er i fredrikstad.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ninasS7363BP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per Ole Eliassen, General Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Nina
Tusen takk for svært hyggelig tilbakemeling etter at dere bodde på Scandic City. Dette setter vi utrolig stor pris på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde fra 20.-24.07.2020 ,4netter , på dobbeltrom med x-seng ! Det var fullt i byen og ville egentlig bo på et hotell med høgere skår ! Vi ble positiv overrasket .. den søte blide dama i resepsj som gav oss en varm velkomst ..stort fint rom .. bad som kunne trengt oppussing .. men greit nok..og den Frokosten ..alt man kunne ønske seg Dette hotellet er mer enn greit nok ,og super beliggenhet i hjertet av Fredrikstad ! Litt lenger oppenfor et stort parkeringshus ! Vi kommer iallefall tilbake når vi er i Fredrikstad

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ivehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Per Ole Eliassen, Guest Services / Front Office på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei
Tusen takk for svært hyggelig tilbakemelding etter deres opphold på Scandic City. Jeg setter spesielt pris på at dere skryter av våre ansatte.
Velkommen tilbake til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Per Ole Eliassen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser