Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Stian S
Oslo, Norge
Anmeldelse av Scandic City
2,0 av 5 boblerAnmeldt 7. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste med familie
2,0 av 5 boblerRom
3,0 av 5 boblerSted
2,0 av 5 boblerRenslighet
3,0 av 5 boblerService
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per Ole Eliassen, Guest Services / Front OfficeScandic City, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. sep. 2020
Hei
Tusen takk for at dere velger å si hva dere mener om oss etter ha besøjt oss i Fredrikstad. Det er helt tydelig at deres opplevelse av hotellet ikke er av det hyggelige slaget. Vi tar selvfølgelig deres kommentarer og negative opplevelser på alvor og til etterrertning.
Ta gjerne kontakt med meg direkte på perole.eliassen@scandichotels.com slik at vi kan få sett på dette sammen.

Jeg håper virkelig at dere tar kontakt.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 499
kr 1 398
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 499
0.2 km fra Scandic City
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Gamlebyen Hotell
kr 2 430
kr 2 315
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 315
1.4 km fra Scandic City
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Restaurant serving food and beverage
kr 882
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 882
1.9 km fra Scandic City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Vio.com
    kr 1 709
  • Expedia.com
    kr 1 727
0.4 km fra Scandic City
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Agoda.com
0.1 km fra Scandic City
  • eDreams
  • Vio.com
0.6 km fra Scandic City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Vio.com
    kr 1 185
  • Expedia.com
    kr 1 469
1.2 km fra Scandic City
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
0.6 km fra Scandic City
  • Hotels.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 171
  • Expedia.com
    kr 1 349
0.0 km fra Scandic City
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 900
  • Priceline
9.2 km fra Scandic City
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Fredrikstad
Anmeldelser (375)
Filtrer anmeldelser
375 resultater
Vurdering fra reisende
108
116
107
29
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
108
116
107
29
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5459 av 375 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020

Bra hotell sentralt i Fredrikstad, rett opp mot busstasjon og gågate. Likevel stille område. Ikke luksushotell, men med alt det basiske man trenger for et ferieopphold. Bra frokost, ingenting å si på prisen.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Håkon Y
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per Ole Eliassen, General Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Håkon
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding etter at du bodde på Scandic City nå i august. Vi setter stor pris på å høre hva våre gjester mener om oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Kom i forbindelse med student flytting. Ble veldig godt tatt i mot i resepsjonen,da vi kom litt sent. Hotelet er rent , pent og rolig. Sentralt i sentrum. Kort vei til pplass ,div butikker og resturanter. Vi var uheldig å rom ,kom litt vann fra badekar og vask på badet .Sa ifra om morgenen. Fikk med en gang et nytt, ble oppgradert rom også! De var så koslig alle som jobbet der. Ble alltid møtt med et koslig smil,meget god service av alle på hotelet. Frokosten var også fantastisk. Kan annbefales på det sterkeste. God opplevelse.Når jeg er i fredrikstad,blir scandic city en selvfølge å bo på. Annbefales om du er i fredrikstad.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, ninasS7363BP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per Ole Eliassen, General Manager på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei Nina
Tusen takk for svært hyggelig tilbakemeling etter at dere bodde på Scandic City. Dette setter vi utrolig stor pris på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde fra 20.-24.07.2020 ,4netter , på dobbeltrom med x-seng ! Det var fullt i byen og ville egentlig bo på et hotell med høgere skår ! Vi ble positiv overrasket .. den søte blide dama i resepsj som gav oss en varm velkomst ..stort fint rom .. bad som kunne trengt oppussing .. men greit nok..og den Frokosten ..alt man kunne ønske seg 😊👍 Dette hotellet er mer enn greit nok ,og super beliggenhet i hjertet av Fredrikstad ! Litt lenger oppenfor et stort parkeringshus ! Vi kommer iallefall tilbake når vi er i Fredrikstad 😁

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ivehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per Ole Eliassen, Guest Services / Front Office på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2020

Hei
Tusen takk for svært hyggelig tilbakemelding etter deres opphold på Scandic City. Jeg setter spesielt pris på at dere skryter av våre ansatte.
Velkommen tilbake til oss

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per Ole Eliassen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser