Bra beliggenhet i sentrum. Rom ikke ryddet hver dag noe som går ut over renslighet. Rommet og badet bar preg av slitasje. Personalet var hyggelige. Frokosten var veldig bra. Dette har de fleste Scandichotell en god erfaring med.
Dato for oppholdet: august 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør OleP196 om Scandic City
Takk, OleP196
Alltid like hyggelig å komme til scandic Fredrikstad. Rent over alt ,,god seng, store fine rom. God frokost. Trivelig og alltid god service fra de som jobber der..Midt i sentrum. Alt man trenger er i nærheten. Annbefales. Kommer snart tilbake igjen.
Dato for oppholdet: juli 2022
Spør ninasS7363BP om Scandic City
Takk, ninasS7363BP
Per Ole Eliassen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2022
Hei Nina Tusen takk for meget hyggelig tilbakemelding etter at dere bodde hos oss på Scandic City. Vi setter stor pris på våre gjesters tilbakemeldinger og det gleder oss alltid stort når våre gjester er fornøyd.
Velkommen tilbake
Liverpaal
Moss, Norge
Anmeldt 28. juni 2022
Dato for oppholdet: juni 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør Liverpaal om Scandic City
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Per Ole Eliassen, Gjestetjenester/resepsjon på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022
krfryden
Anmeldt 3. juni 2022
Dato for oppholdet: mai 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Spør krfryden om Scandic City
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Greit hotell. Trenger vedlikehold/oppussing. Frokosten er noe av det dårligste jeg har vært borte i. Der må det gjøres store endringer. Egg stekt i form med en bitteliten bacon skive på. Ikke var det varmt heller, så på grensen til seigt egg/bacon.
Dato for oppholdet: mai 2022
Reisetype: Reiste med venner
Spør 115terjej om Scandic City
Takk, 115terjej
Per Ole Eliassen, Annet på Scandic City, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2022
Hei Terje Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Jeg kan informere om at vi fra oktober 2022 vil sette i gang jobben med å bytte ut alle badene på hotellet slik at gjesteopplevelsen kan bli hyggeligere.