Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 173
Vis tilbud
Booking.com
USD 172
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 187
USD 166
Vis tilbud
Hotels.comUSD 173
FindHotelUSD 173
ZenHotels.comUSD 187
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (622)
Filtrer anmeldelser
622 resultater
Vurdering fra reisende
225
242
104
31
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
242
104
31
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 622 anmeldelser
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt i Fredrikstad med delikate rom og gode senger. Frokosten var deilig og med flott utsikt til julepyntet gågate. Personalet på hotellet var svært hjelpsomme og hyggelig. Et hotell som absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, trinelisem2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sabina W, Daglig leder på Quality Hotel Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019

Hei trinelisem2016,

Tusen hjertelig takk for en flott tilbakemelding !
Den setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Har bodd her flere ganger i forbindelse med jobb og alltid vært fornøyd. Rommene er bra, frokosten er veldig bra og personellet et hyggelig. Denne gangen var det servicen som gjorde det lille ekstra!

Det var sikkelig dårlig vær ute og vi hadde glemt paraply. Jeg spurte resepsjonisten om de hadde noen som vi kunne låne, og han kom tilbake med sin privat paraply.
Kudos!

Gleder meg til neste opphold!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, KjetilH264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sabina W, Daglig leder på Quality Hotel Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019

Hei KjetilH264,

Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss og andre gjester!
Det viktigste vi har på hotellet er vårt crew og dermed treffer denne tilbakemeldingen oss midt i blinken !

Håper vi sees igjen snart !

Klem fra alle oss <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Dårlig service. Defekt TV som jeg varslet resepsjonisten om på dag 2, ble lovet at de skulle fikse neste dag. Ingenting hadde skjedd etter 5 dager og fjerkontroll ikke rørt, derav ingen som hadde vært innom for å forsøke utrette problemet. Elendig frokost, Dårlig renhold. Anbefales absolutt ikke.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Even W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sabina W, Daglig leder på Quality Hotel Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019

Hei Even W,

Tusen takk for at du hjelper oss å bli bedre med å gi oss en tilbakemelding.
Da du var her så hadde vår leverandør overgang fra analog til digitale signaler og deretter krasjet systemet deres.
Dessverre fikk vi ikke gjort noe her på huset.

Håper du ellers hadde et greit opphold og at du kommer tilbake og gir oss en ny sjanse, nå som alle TV er i orden :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Helt greit hotel med fin beliggenhet hvis man skal rund i Fredrikstad . Lett med parkering utenfor hotellet eventuelt inne i fjellhallen 2 minutter fra hotellet. God frokost men savnet minibar på rommet

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 868vegards
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sabina W, Daglig leder på Quality Hotel Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019

Hei Vegard S,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding !

Håper å se deg igjen i Fredrikstad.

Mvh Team Freedrikstad

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Rent, delikat og fint rom. God frokost med variert utvalg av kalde og varme retter. Sentral beliggenhet, rett ut i gågata. Parkering i kjeller, lettvint og greit. Hyggelig personell, koselig hotell som vi garantert kommer tilbake til.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Kjersti K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sabina W, Daglig leder på Quality Hotel Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019

Hei Kjersti K,

Tusen hjertelig takk for en hyggelig tilbakemelding!

Vi gleder oss til å se dere tilbake på hotellet og i Fredrikstad <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser