Besvart 26. juli 2019
Hei kremenytiki,
Tusen takk for en konkret tilbakemelding, det setter vi stor pris på !
Håper å se deg igjen etter at vio har fikset disse tingene :)
Mvh team Fredrikstad
Hotellet ligger sentralt i Fredrikstad med delikate rom og gode senger. Frokosten var deilig og med flott utsikt til julepyntet gågate. Personalet på hotellet var svært hjelpsomme og hyggelig. Et hotell som absolutt anbefales.
Dato for oppholdet: desember 2018
Spør trinelisem2016 om Quality Hotel Fredrikstad
Takk, trinelisem2016
Sabina W, Daglig leder på Quality Hotel Fredrikstad, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019
Hei trinelisem2016,
Tusen hjertelig takk for en flott tilbakemelding ! Den setter vi stor pris på.
Velkommen tilbake !
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Har bodd her flere ganger i forbindelse med jobb og alltid vært fornøyd. Rommene er bra, frokosten er veldig bra og personellet et hyggelig. Denne gangen var det servicen som gjorde det lille ekstra!
Det var sikkelig dårlig vær ute og vi hadde glemt paraply. Jeg spurte resepsjonisten om de hadde noen som vi kunne låne, og han kom tilbake med sin privat paraply. Kudos!
Gleder meg til neste opphold!
Dato for oppholdet: november 2018
Spør KjetilH264 om Quality Hotel Fredrikstad
1 Takk, KjetilH264
Hei KjetilH264,
Tusen takk for at du deler din opplevelse med oss og andre gjester! Det viktigste vi har på hotellet er vårt crew og dermed treffer denne tilbakemeldingen oss midt i blinken !
Håper vi sees igjen snart !
Klem fra alle oss <3
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Dårlig service. Defekt TV som jeg varslet resepsjonisten om på dag 2, ble lovet at de skulle fikse neste dag. Ingenting hadde skjedd etter 5 dager og fjerkontroll ikke rørt, derav ingen som hadde vært innom for å forsøke utrette problemet. Elendig frokost, Dårlig renhold. Anbefales absolutt ikke.
Dato for oppholdet: november 2018
Spør Even W om Quality Hotel Fredrikstad
1 Takk, Even W
Hei Even W,
Tusen takk for at du hjelper oss å bli bedre med å gi oss en tilbakemelding. Da du var her så hadde vår leverandør overgang fra analog til digitale signaler og deretter krasjet systemet deres. Dessverre fikk vi ikke gjort noe her på huset.
Håper du ellers hadde et greit opphold og at du kommer tilbake og gir oss en ny sjanse, nå som alle TV er i orden :)
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Helt greit hotel med fin beliggenhet hvis man skal rund i Fredrikstad . Lett med parkering utenfor hotellet eventuelt inne i fjellhallen 2 minutter fra hotellet. God frokost men savnet minibar på rommet
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør 868vegards om Quality Hotel Fredrikstad
Takk, 868vegards
Hei Vegard S,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding !
Håper å se deg igjen i Fredrikstad.
Mvh Team Freedrikstad
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Rent, delikat og fint rom. God frokost med variert utvalg av kalde og varme retter. Sentral beliggenhet, rett ut i gågata. Parkering i kjeller, lettvint og greit. Hyggelig personell, koselig hotell som vi garantert kommer tilbake til.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Verdi
Renslighet
Service
Spør Kjersti K om Quality Hotel Fredrikstad
Takk, Kjersti K
Hei Kjersti K,
Tusen hjertelig takk for en hyggelig tilbakemelding!
Vi gleder oss til å se dere tilbake på hotellet og i Fredrikstad <3