Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 143
Vis tilbud
Booking.com
Expedia.com
USD 143
Vis tilbud
Hotels.com
Travelocity
ZenHotels.comUSD 154
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (628)
Filtrer anmeldelser
628 resultater
Vurdering fra reisende
225
243
105
33
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
243
105
33
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 628 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020

Førsteinntrykk var bra med et bra rom.
Senger var gode

Spiste tre retters middag. Midt på treet.
Frokost var bra.

Generelt: For lite ansatte. Kortet sluttet å virke. Vi måtte komme til resepsjonen istedet for at de kom opp å ordnet opp.
De svarte heller ikke på mail for ankomst da de sa de hadde for mye henvendelser. Og klarte ikke å følge opp

I disse corona tider burde kokken som klargjorte middag ha brukt hansker og munnbind da han nærmest er involvert i mat til fleste gjester.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bjørn-Arild H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet har en veldig sentral beliggenhet midt i sentrum og rett ved kaia og elven. Flott takterasse med fin utsikt over byen. Trivelig dame som jobbet der. Selv om baren egentlig stengte kl 23:30 så fikk folk sitte lenger. Fint interiør og fine rom. Men putene var altfor tykke. Har en nakkeproblemer så råder jeg folk til å ta med egen pute. Vi lå der kun en natt og det ble nok med den puten. Heisene på hotellet «levde» litt sitt eget liv. Vi gikk trapper for det meste. Men totalt sett så er absolutt dette et bra hotell.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, benttte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Vi var en venninnegjeng som bodde her en helg. Grunnen til at vi valgte dette hotellet var at det er det eneste hotellet i Fredrikstad med takterasse. Dette ble også flagget så det holdt av vedkommene som vi booket hos. Ved ankomst blir vi derimot gjort oppmerksom på at vi ikke får tilgang til takterrassen den dagen/kvelden pga privat arrangement. Og ikke nok med det, det var heller ikke mulig å få kjøpt drinker i baren nede, pga samme arrangementet. Dette holder ikke! Vi opplevde også at både ismaskin og vanndispenser ikke funket. Kan høres ut som et lite problem, men var irriterende nok der og da. Jeg ble i tillegg «bryskt» avvist da jeg spurte damen i resepsjonen om de hadde fyrstikker eller lighter å låne meg. Her var det mest måten hun svarte på jeg reagerte på. (Likte kanskje ikke røykere?)
Ok, bortsett fra nevnte resepsjonist så var de øvrige som jobbet der meget hyggelige og vennlige! Forøvrig var vi noe skuffet over at det ikke var bacon til frokost på søndag.... Ok, dette hotellet blir ikke mitt førstevalg om jeg skal til Fredrikstad på overnatting flere ganger.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 531mereten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020

Hei jeg bestilte rom hos de og ringte 28 juni å hørte om jeg kunne komme kl 1400 i steden for 1500 da jeg hadde avtaler pga min bursdag. Jeg fikk da svaret at det var i orden.
Da jeg dukket opp kl 1400 29 juni så hadde de ikke rommet klart, men jeg fikk tilbud om ett annet rom som var ledig ( rom Nr 242 ).
Jeg låste meg da inn på et rom som tydeligvis ikke var ledig. I senga satt det nemlig to nakne mennesker.

Jeg gikk tilbake til resepsjonen og sa fra om dette og fikk ett nytt rom.
Dagen etter så gikk jeg å spiste frokost kl 0800 var tilbake på rommet kl 0900.
Klokka 1000 kom vaskepersonalet å skulle undersøke om jeg hadde sjekket ut, dette gjentok seg igjen 1020.
Dette er ikke akseptabelt da jeg faktisk har betalt for rommet frem til klokka 1100

Lite imponert over dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, SLAN77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Greie og rene rom. Senga i mykeste laget. Puter er alltid en utfordring på hotell - også her.

Hotellfrokosten var ikke veldig imponerende. Brødet var ferdigskjært posepakket brød av laber kvalitet.
Utvalg av pålegg var på et minimum. En del av varmmaten var ikke varm. Skuffende svakt egentlig og det ble ikke bedre av at smittevernet ble brutt over en lav sko.

Så greit hotell med forbedringspotensiale.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, T1972As
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser