Hyggelig mottakelse i resepsjonen. Ble tildelt rom 502. Rommet hadde Ok størrelse, men hadde kun et bitte lite vindu som kunne åpnes. Vegg til vegg- teppe. Safen var lukket og låst, og lot seg selvsagt ikke åpne. Kjøleskapet var lukket og avslått, og dermed til liten nytte. Vi fikk ikke ventilasjonen til å fungere, noe som var utfordrende med 27C sommervarme og sol. Vi trodde det kom til å bli vanskelig å sove i varmen, og badet ble ganske fuktig etter å ha dusjet da det ikke var noen ventilasjon/avtrekk. Vi tok kontakt med resepsjonen for å få ordnet ventilasjonen. Til svar fikk vi vite at flere gjester hadde klaget på ventilasjonen, men hotellet ikke hadde personale som kunne se på dette siden det var lørdag, og på søndag var det heller ikke serviceteknisk personale på jobb. Jeg spurte om det var mulig å finne et rom som hadde et større vindu som kunne åpnes, og fikk nytt rom 312. Rommet hadde parkett på gulvet. Selv som Gull-medlem i Choice ble det ingen oppgradering av rommet. Sengetøyet var ikke rent og hadde en mørk flekk øverst (se bildet), ganske dårlig.
Vi valgte å ta en drink i baren i 8.et på lørdag etter at vi hadde vært og spist middag. Vi bestilte ved hjelp av QR-kode på bordet og fikk drikken levert på bordet. Merkelig nok var det ikke mulig å betale samtidig som vi bestilte. Da vi skulle gå måtte regningen betales i baren. Her var det kun en bartender på jobb som slet hardt med å lage og bære ut drikker til gjester som bestilte ved hjelp av mobiltelefonene sine. Betalingskøen var lang og det tok oss 20 min i kø bare for å få betalt. Frokosten var helt Ok med både varme retter og pålegg.