Ingrid
0.5 km fra Quality Hotel Fredrikstad
Property building
0.7 km fra Quality Hotel Fredrikstad
0.2 km fra Quality Hotel Fredrikstad
Restaurant serving food and beverage
1.8 km fra Quality Hotel Fredrikstad
9.8 km fra Quality Hotel Fredrikstad
0.4 km fra Quality Hotel Fredrikstad
1.0 km fra Quality Hotel Fredrikstad
3.7 km fra Quality Hotel Fredrikstad
Se flere hoteller i Fredrikstad
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Dette er et hotell med vanlig god Quality standard. Det var god service og de hadde gode koronatiltak.
Rommet var bra med en god seng og bra pute. Fint bad med stor dusj.
God frokostbuffet med godt utvalg av varme og kalde retter.

1  Takk, kjespa
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig mottakelse i resepsjonen. Ble tildelt rom 502. Rommet hadde Ok størrelse, men hadde kun et bitte lite vindu som kunne åpnes. Vegg til vegg- teppe. Safen var lukket og låst, og lot seg selvsagt ikke åpne. Kjøleskapet var lukket og avslått, og dermed til liten nytte. Vi fikk ikke ventilasjonen til å fungere, noe som var utfordrende med 27C sommervarme og sol. Vi trodde det kom til å bli vanskelig å sove i varmen, og badet ble ganske fuktig etter å ha dusjet da det ikke var noen ventilasjon/avtrekk. Vi tok kontakt med resepsjonen for å få ordnet ventilasjonen. Til svar fikk vi vite at flere gjester hadde klaget på ventilasjonen, men hotellet ikke hadde personale som kunne se på dette siden det var lørdag, og på søndag var det heller ikke serviceteknisk personale på jobb. Jeg spurte om det var mulig å finne et rom som hadde et større vindu som kunne åpnes, og fikk nytt rom 312. Rommet hadde parkett på gulvet. Selv som Gull-medlem i Choice ble det ingen oppgradering av rommet. Sengetøyet var ikke rent og hadde en mørk flekk øverst (se bildet), ganske dårlig.
Vi valgte å ta en drink i baren i 8.et på lørdag etter at vi hadde vært og spist middag. Vi bestilte ved hjelp av QR-kode på bordet og fikk drikken levert på bordet. Merkelig nok var det ikke mulig å betale samtidig som vi bestilte. Da vi skulle gå måtte regningen betales i baren. Her var det kun en bartender på jobb som slet hardt med å lage og bære ut drikker til gjester som bestilte ved hjelp av mobiltelefonene sine. Betalingskøen var lang og det tok oss 20 min i kø bare for å få betalt. Frokosten var helt Ok med både varme retter og pålegg.

2  Takk, VacationOslo
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Valgte Fredrikstad for siste natt i SummerTreat som vi hadde kjøpt i juni.
Fredrikstad var passe langt, samtidig som det er en by vi sjelden besøker.
Ved innsjekk ble vi tatt vennlig og godt imot av M☆☆☆☆☆☆ som informerte om alt vi hadde behov for å vite. Særlig nyttig var informasjonen o. parkeringshuset i kjelleren med direkte inngang til hotellet.

Vi fikk et fint og stort rom, med herlig seng og stort bad med dusj.

Takterrassen med egen bar er bare nydelig og man har herlig utsikt over byen og ut over sjøen et stykke unna.

Bra hotell og bra service. Det som trekker ned er at det på vårt rom 349 ikke fantes snev av ventilasjon, noe som medførte at laveste temperatur den natten var 22 grader, noe jeg synes er nesten ulevelig.

Manglende ventilasjon gir trekket i vurderingen.

1  Takk, eholst
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet i forhold til sentrum. Alt i gangavstand. God frokost, ok hotellrom. Innmari vonde hotellputer, harde klumpete, og kun en pute til hver. Veldig lytt og vi våknet av at termostaten på badet «klikket» hele natten.
Hyggelig personale. Parkering i parkeringshus, ca 155 kr per døgn.

1  Takk, Mariannebjk
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Kjære direktører.
Nå er dere i fred med å gjøre en hotellkjede om til en kjede med pensjonater eller hostal om du vil.
Vi har nettopp kommer hjem fra Quality Hotel Fredrikstad og det var en uhygenisk opplevelse. Man rydder ikke rommene for 3 dager er gått, man vasker ikke bad og toalett og man skifter ikke kaffekopper bare for å ta det i rekkefølge. Det er selvfølgelig uhygenisk å ikke vaske bad og toalett på tre dager! Håndklær fikk vi hente selv. Selv på en stjernes pensjonat gjør man rent hver dag og skifter håndklær om det behøves. Dessuten det rommet vi fikk var forsåvidt stort nok, men det var en ussel overmadrass på senga. Tynn, tynn naken (ikke med trekk) skumgummimadrass, kanskje 2,5 cm tykk. Persiennen i vinduet gikk ikke å få ned og ettermiddagssolen gjorde rommet varmt (kanskje virket ikke ventilasjonen). Frokosten var en sak for seg. Vi gjorde som vi fikk beskjed om booket frokost til en bestemt tid (kl 1000), men det så det ut til at alle andre også hadde. Det var så stappa med folk at hadde kommunen kommet på besøk for korona kontroll ville frokostsalen bli stengt øyeblikkelig. Alt for mange til for liten plass. Køen var lang og det var ingen ledige bord. Det var ingen kontroll og ingen personal til å guide kundene. Man burde selvfølgelig ha en person som «portvakt» med kundeliste slik at frokosten kunne bli ledet på en ordentlig måte etter som man hadde booket tid.
Vi ba om å for toalettet/badet vasket etter en dag, men det tok to. Vær så snill ikke spar penger (personal) på denne måten, det går utover servicen og reduserer hotellet til et dårlig pensjonat hva angår hygiene og trivsel. La oss ta det positive til slutt. Personalet gjorde så godt de kunne og vi vil spesielt framheve personalet på Topp Treassen, det var som å komme til en godt hotell.
Mvh
Karin og Einar