Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 144
eDreamsUSD 144
Trip.comUSD 145
ZenHotels.comUSD 144
Destinia.comUSD 145
TripadvisorUSD 144
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (628)
Filtrer anmeldelser
628 resultater
Vurdering fra reisende
225
243
105
33
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
225
243
105
33
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 628 anmeldelser
Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

Florentina i resepsjonen var kunnskapsrik, blid og veldig serviceminded. Super fornøyd med frokosten, beliggenheten og rommet. Smitteverntiltakene var tilfredsstillende. Rett ved kanalen, kino og butikksenter. Hit må vi tilbake!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ingridretvedt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2020 via mobile enheter

Dette er et hotell med vanlig god Quality standard. Det var god service og de hadde gode koronatiltak.
Rommet var bra med en god seng og bra pute. Fint bad med stor dusj.
God frokostbuffet med godt utvalg av varme og kalde retter.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, kjespa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig mottakelse i resepsjonen. Ble tildelt rom 502. Rommet hadde Ok størrelse, men hadde kun et bitte lite vindu som kunne åpnes. Vegg til vegg- teppe. Safen var lukket og låst, og lot seg selvsagt ikke åpne. Kjøleskapet var lukket og avslått, og dermed til liten nytte. Vi fikk ikke ventilasjonen til å fungere, noe som var utfordrende med 27C sommervarme og sol. Vi trodde det kom til å bli vanskelig å sove i varmen, og badet ble ganske fuktig etter å ha dusjet da det ikke var noen ventilasjon/avtrekk. Vi tok kontakt med resepsjonen for å få ordnet ventilasjonen. Til svar fikk vi vite at flere gjester hadde klaget på ventilasjonen, men hotellet ikke hadde personale som kunne se på dette siden det var lørdag, og på søndag var det heller ikke serviceteknisk personale på jobb. Jeg spurte om det var mulig å finne et rom som hadde et større vindu som kunne åpnes, og fikk nytt rom 312. Rommet hadde parkett på gulvet. Selv som Gull-medlem i Choice ble det ingen oppgradering av rommet. Sengetøyet var ikke rent og hadde en mørk flekk øverst (se bildet), ganske dårlig.
Vi valgte å ta en drink i baren i 8.et på lørdag etter at vi hadde vært og spist middag. Vi bestilte ved hjelp av QR-kode på bordet og fikk drikken levert på bordet. Merkelig nok var det ikke mulig å betale samtidig som vi bestilte. Da vi skulle gå måtte regningen betales i baren. Her var det kun en bartender på jobb som slet hardt med å lage og bære ut drikker til gjester som bestilte ved hjelp av mobiltelefonene sine. Betalingskøen var lang og det tok oss 20 min i kø bare for å få betalt. Frokosten var helt Ok med både varme retter og pålegg.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Valgte Fredrikstad for siste natt i SummerTreat som vi hadde kjøpt i juni.
Fredrikstad var passe langt, samtidig som det er en by vi sjelden besøker.
Ved innsjekk ble vi tatt vennlig og godt imot av M☆☆☆☆☆☆ som informerte om alt vi hadde behov for å vite. Særlig nyttig var informasjonen o. parkeringshuset i kjelleren med direkte inngang til hotellet.

Vi fikk et fint og stort rom, med herlig seng og stort bad med dusj.

Takterrassen med egen bar er bare nydelig og man har herlig utsikt over byen og ut over sjøen et stykke unna.

Bra hotell og bra service. Det som trekker ned er at det på vårt rom 349 ikke fantes snev av ventilasjon, noe som medførte at laveste temperatur den natten var 22 grader, noe jeg synes er nesten ulevelig.

Manglende ventilasjon gir trekket i vurderingen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, eholst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Fin beliggenhet i forhold til sentrum. Alt i gangavstand. God frokost, ok hotellrom. Innmari vonde hotellputer, harde klumpete, og kun en pute til hver. Veldig lytt og vi våknet av at termostaten på badet «klikket» hele natten.
Hyggelig personale. Parkering i parkeringshus, ca 155 kr per døgn.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Mariannebjk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser