Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
TripadvisorUSD 162
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Travelocity
Hotels.comUSD 162
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (640)
Filtrer anmeldelser
640 resultater
Vurdering fra reisende
229
244
107
36
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
229
244
107
36
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 640 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2021

Tiltakene gjort for å ha "smittevern" under frokost fungerte ikke. I og med at det var oppsatte tidspunk (4 bolker a 45min,), så kom det svært mange samtidig. Det var typisk hotell buffet, og maten var godt under par. Vi kjøpte heller frokost på bakeri i byen, Bakfickan, som har helt fantastiske bakevarer og smurte rundstykker.

Kvalitet og utsikt var helt ok. Men reagerer på at vi fikk to single overmadrasser i en queen size komtinentalseng. Var ubehagelig å sove i, og lakenet skled hele tiden ut.

Små ting var i ustand, slik som såpedispenser på bad og ismaskin i etasjen. Mange små ting skaper et dårlig inntrykk.

Dårlige og dyre parkeringsmuligheter (fullt i parkering under hotellet, og DYRT i parkeringshus over veien). Anbefaler å heller parkere et godt stykke unna, typ mot jernbanestasjonen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Turistibyen2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Uhøffelig og elendig service fra resepsjonen. Lite goodwill og ufhøffelig kundeservice. Også alt for lite parkering tilknyttet hotellet. Kommer ikke hit igjen, når man burde forvente at hele pakken skal være bra.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oliver B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Greit hotell med ok standard for prisen. Litt tekniske mangler på det ene rommet. Begrenset parkering på hotellet, men parkeringshall rett over veien. Ligger veldig sentralt Fredrikstad. God frokost med bra utvalg. Hyggelig, hjelpsom og imøtekommende betjening.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, RouleurKJH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. januar 2021

Jeg bodde på dette hotellet i 4 netter. Jeg ankom hotellet på bursdagen min og ble da møtt av ballonger på sengen, samt to håndklær formet som et hjerte.
Overraskende og fin velkomst!

Det var kaldt på rommet, og jeg fikk aldri helt opp varmen på termostaten, men resepsjonen lånte ut varmovn som gjorde det godt og varmt i en fei.

Pga lavere belegg mtp koronatiden vi er inne i var det ikke vanlig frokostbuffét, men kokkene lagde rikelige tallerkener med det jeg hadde bestilt i forkant. Jeg krysset av på et ark hva jeg ville ha til frokost, og det fungerte veldig bra.

Alle, absolutt alle de ansatte jeg snakket med på hotellet var svært hyggelige, serviceinnstilte og imøtekommende. De elsker virkelig gjestene sine og vet å ta godt vare på dem :)

Det eneste jeg føler er et minus er at jeg følte det var ganske så lytt mellom rommene.

Uansett, så er dette hotellet mitt soleklare valg neste gang jeg trenger hotellovernatting i Fredrikstad.

Dato for oppholdet: januar 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, frk-ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2020

Var på dette hotellet med jobb, ble satt i karantene i 4 dager. Dette er jo kjedelig i seg selv. Så har man heldigvis klart å plassere Norges beste ansette innen service på dette hotellet. Alle var meget behjelpelig, og tok min og andres sikkerhet på alvor i denne tiden. Spesielt vill jeg trekke frem Christine, for makan til god service har jeg aldri opplevd. Hun må bare få ‘employee of the year’. Aldri møtt noen mer smilende og hyggelig bak en resepsjon. Vi sees igjen

Dato for oppholdet: november 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, magnushC5155RK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser