Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 166
Vis tilbud
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
USD 162
Vis tilbud
Hotels.comUSD 166
FindHotelUSD 166
TravelocityUSD 166
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (640)
Filtrer anmeldelser
640 resultater
Vurdering fra reisende
229
244
107
36
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
229
244
107
36
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 640 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2021

Hadde bestilt rom til 3 stk. Manglet sengetøy og håndklær til 3 person. Dårlig renhold på rommet. Vinduer må vaskes og ta en titt under sengene.
Frokost skulle vi spise kl10.15 men fikk beskjed at den var til kl 10. Tydeligvis ikke kommunikasjon på hotellet ang frokosten. Vi fikk jo mat men burde kanskje vært ordnet med et smil.. ikke sur tone

Dato for oppholdet: august 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, lkatt2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021

Tiltakene gjort for å ha "smittevern" under frokost fungerte ikke. I og med at det var oppsatte tidspunk (4 bolker a 45min,), så kom det svært mange samtidig. Det var typisk hotell buffet, og maten var godt under par. Vi kjøpte heller frokost på bakeri i byen, Bakfickan, som har helt fantastiske bakevarer og smurte rundstykker.

Kvalitet og utsikt var helt ok. Men reagerer på at vi fikk to single overmadrasser i en queen size komtinentalseng. Var ubehagelig å sove i, og lakenet skled hele tiden ut.

Små ting var i ustand, slik som såpedispenser på bad og ismaskin i etasjen. Mange små ting skaper et dårlig inntrykk.

Dårlige og dyre parkeringsmuligheter (fullt i parkering under hotellet, og DYRT i parkeringshus over veien). Anbefaler å heller parkere et godt stykke unna, typ mot jernbanestasjonen.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Turistibyen2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Uhøffelig og elendig service fra resepsjonen. Lite goodwill og ufhøffelig kundeservice. Også alt for lite parkering tilknyttet hotellet. Kommer ikke hit igjen, når man burde forvente at hele pakken skal være bra.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oliver B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021

Greit hotell med ok standard for prisen. Litt tekniske mangler på det ene rommet. Begrenset parkering på hotellet, men parkeringshall rett over veien. Ligger veldig sentralt Fredrikstad. God frokost med bra utvalg. Hyggelig, hjelpsom og imøtekommende betjening.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, RouleurKJH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. januar 2021

Jeg bodde på dette hotellet i 4 netter. Jeg ankom hotellet på bursdagen min og ble da møtt av ballonger på sengen, samt to håndklær formet som et hjerte.
Overraskende og fin velkomst!

Det var kaldt på rommet, og jeg fikk aldri helt opp varmen på termostaten, men resepsjonen lånte ut varmovn som gjorde det godt og varmt i en fei.

Pga lavere belegg mtp koronatiden vi er inne i var det ikke vanlig frokostbuffét, men kokkene lagde rikelige tallerkener med det jeg hadde bestilt i forkant. Jeg krysset av på et ark hva jeg ville ha til frokost, og det fungerte veldig bra.

Alle, absolutt alle de ansatte jeg snakket med på hotellet var svært hyggelige, serviceinnstilte og imøtekommende. De elsker virkelig gjestene sine og vet å ta godt vare på dem :)

Det eneste jeg føler er et minus er at jeg følte det var ganske så lytt mellom rommene.

Uansett, så er dette hotellet mitt soleklare valg neste gang jeg trenger hotellovernatting i Fredrikstad.

Dato for oppholdet: januar 2021
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, frk-ko
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser