Orbitz.com
StayForLong
Lol.travel
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Vi er familie på fire på ferie et par dager. Sentral og fin beliggenhet. Parkering er greit i kommunal parkeringshall i fjellet. Grei innsjekk og god frokost. Utover veldig dårlig renhold og støvsuging av alle fellesområder, inkl heiser, så hadde vi et greit opphold.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, odnytom
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

To timer før innsjekk får vi beskjed om at rommet ikke blir vasket og håndklær skiftet hvis du bor mer enn ett døgn. Men du kan be om å få det gjort. Vi ba om det, og fikk håndklær neste dag men ingenting mer. Et golvtepper som har sett bedre dager burde vært støvsuget hver dag. Ganggolv og heiser var ruskete og skitne, og ble ikke rengjort mens vi var der. Uappetittelig. De kaller det Green Stay, og setter 15 kr på fond for hvert døgn de ikke skifter håndklær. Det er rart det er tillatt med så dårlig renhold når de kaller seg hotell. Ellers så er beliggenhet, parkering og frokost OK.

Romtips: Parkering i kjelleren med en ualminnelig knotete parkeringsautomat. Anbefaler å bruke Easypark.
Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, MaAnHe
Anmeldt 30. mai 2022

Veldig koselig stedet, midt i byen. Rolig.
Stor hotellet, renslig, hyggelige, hjelpsomme personale.
Baderommet med badekar.
Størrelsen av rommet perfekt.
Kjempegod frokost.
Noe stedet som kan man anbefales uten tvil!

Dato for oppholdet: mai 2022
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, alexandria20220529
Anmeldt 1. mai 2022

Flott hotell! Enkelt å komme til, parkering i kjelleren mot betaling (140,- døgnet). Heis rett opp i hotellet

God frokost med varmretter og diverse. Hyggelig betjening! enkelt å ha med hund mot betaling (grei pris!). Flotte rom, bra rengjort.

Dessverre var rommene VELDIG varme! Det var ganske tydelig at klimaanlegget var slått av sentralt, for da vi valgte kaldt eller varmt hørte vi det klikke i lufteanlegget, men ingen luft kom. Vi fikk velge et annet rom den siste natten (tusen takk for god hjelp!) men lufteanlegget var det samme der da dette må ha vært en sentral årsak. Vil tippe vi lå i ca 25 varmegrader på rommet, tross at vinduet sto oppe hele døgnet. Synd at det var så varmt på rommet men kaldt utendørs :( så natten var dessverre slik at vi ikke fikk sove..

Med et fungerende klimaanlegg vil dette hotellet være 5/5 stjerner.

Dato for oppholdet: april 2022
1  Takk, Cesssa
Anmeldt 26. april 2022

Flott hotell med beliggenhet midt i sentrum. Likevel rolig og fint. Ypperlig restaurant med særdeles god mat. Flotte rom, men begrenset parkering. Hyggelig personell i resepsjonen gjorde det enkelt å finne frem til steder å besøke.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Eirik D