trebjo
Gjestehuset Borggata 18
0.7 km fra Quality Hotel Fredrikstad
11.8 km fra Quality Hotel Fredrikstad
Frokost inkludert
This is from our appartment house K - Apartment with big loft.
12.0 km fra Quality Hotel Fredrikstad
12.5 km fra Quality Hotel Fredrikstad
21.0 km fra Quality Hotel Fredrikstad
22.6 km fra Quality Hotel Fredrikstad
26.6 km fra Quality Hotel Fredrikstad
Se flere hoteller i Fredrikstad
Anmeldt 6. mai 2023 via mobile enheter

Ved en feil fikk jeg dronningsuiten som var gjort klar til et annet par i mer lykkelige omstendigheter enn det jeg var den natten. Dette løste de hyggelige resepsjonistene ved å la meg beholde rommet med beskjed om å nyte oppholdet på best mulig måte! Jeg benyttet anledningen til å slappe av i badekaret og ble vartet opp med frukt og annen oppmerksomhet. Nå har jeg altså fått oppleve å sjekke ut dagen derpå med den gode dronningfølelsen og takker for et flott opphold!

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, losalex2233
Anmeldt 1. november 2022 via mobile enheter

Superior dobbelrom. Varmen slå mot oss når vi sjekket inn. Ventilasjonsanlegget , iallefall kjøledelen , var sikkert avslått for å spare strøm . Ubehagelig varmt gjennom hele natta. Til den prisen så SKAL ventilasjonsanlegget fungere.

Vi fikk tilbud om å sjekke et annet rom, men fant ut at ventilasjonsanlegget heller ikke virket der, så det var ingen vits å bytte rom.

Til å være superior, så skulle det iallefall vært 2 stoler rundt bordet og espresso kaffemaskin, ikke vannkoker.

God seng og fint bad

Fantastisk hyggelig betjening både i resepsjonen, baren og til frokost.

Kaffe på kanne var besk, og dere burde ha flere enn 1 kaffemaskin til frokost

Vi kommer gjerne tilbake , når
Ventilasjons anlegget fungerer igjen

Arvid og Hege
Tønsberg

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, Arvidsor
Anmeldt 22. oktober 2022

Fint hotell med veldig hyggelig betjening.
Følte meg velkommen fra første stund.
Rommet var stort og pluss for kaffe og te på rommet.
God seng og pluss for at det var veldig stille mellom rommene.
Frokosten dro litt ned da det var dårlig utvalg av brød og litt kjedelig til å være en hotell frokost.

Romtips: 604 er et stort rom med fin utsikt.
Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, Marianne M
Anmeldt 5. oktober 2022 via mobile enheter

Fine rom, men helt elendig mat. Jeg kan ikke tenke meg at de som har lagd maten har utdannelse. Jeg synes det er trist og skrive slik, men dette var forferdelig. Focaccia ble til halvstekt rundstykke. Symfoni av grønnsaker var løk. Caprese manglet både basilikum og balsamico, men masse pepper blanding!

Romtips: Spis et annet sted
Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Kmaaleng
Anmeldt 23. september 2022

En tenker egentlig ikke så ofte over hvor viktig resepsjonisten er når du kommer på et nytt hotell før den dagen du møter EI som på ekte får deg til å føle deg velkommen til stedet. Hotellet er en sentral beliggenhet i byen med grei parkering i nærheten både ute og inne. Frokosten var helt super.

Dato for oppholdet: september 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, groh701