Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
roar r
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel Victoria
4,0 av 5 boblerAnmeldt 14. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 1 464
  • Hotels.com
0.4 km fra Hotel Victoria
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.2 km fra Hotel Victoria
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 258
  • Hotels.com
0.6 km fra Hotel Victoria
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Agoda.com
0.6 km fra Hotel Victoria
Gamlebyen Hotell
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.9 km fra Hotel Victoria
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Restaurant serving food and beverage
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
1.4 km fra Hotel Victoria
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
0.6 km fra Hotel Victoria
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Agoda.com
1.1 km fra Hotel Victoria
Hotellhagen - Garden
kr 1 896
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 733
  • Booking.com
9.4 km fra Hotel Victoria
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 1 269
  • Hotels.com
12.1 km fra Hotel Victoria
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Fredrikstad
Anmeldelser (86)
Filtrer anmeldelser
86 resultater
Vurdering fra reisende
12
36
27
8
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
36
27
8
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 86 anmeldelser
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Det var første gang vi bodde på dette hotellet, og det kommer ikke til å gjenta seg. Da vi kom inn på rommet luktet det gammelt og innestengt og det var mugglukt på badet. Vinduet måtte stå åpent under oppholdet når vi var på rommet. Heldigvis var vi på et familietreff og tilbrakte minimal tid der. På badet var det kun dispenser med billig såpe og tynnslitte håndklær. På selve rommet var det absolutt av fasiliteter, kun et A 4 ark på skapet med åpningstider frokost.
Frokosten var et absolutt minimum av utvalg, men det var godt brød. Hardkokte egg var nesten grønne, og det var tomt for bløtkokte. Det eneste innslaget av frukt og grønt var noen skiver vannmelon. Skår i kaffekopp, konstant kø ved kaffemaskin og et vaffeljern som ikke lenger gjennomsteker vafler. Når hotellet i tillegg er nedslitt og det knapt nok er et bord som står stødig så er det ikke gjestenes behov som er i fokus. Vi betalte kr 1600,- for en natt og vi bor bra andre steder for den prisen. Hotellet var fullt så vi visste at det ikke var noen vits i å prøve å bytte rom.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, ingridk108
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Her fikk vi oss en overraskelse! Veldig god seng og god pute. Frokosten var OK, men litt trege til å rydde av bordene etter de første gjestene. Hotellet er litt slitt, men helt grei valuta for pengene.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

hotell fra 1930-tallet, det kan være både sjarmerende og negativt på hver sin måte. Hotellet bød på hyggelig betjening, god frokost og deilige senger. Dessverre hadde vi rom ut mot veien, det var veldig bråkete. Vinduene måtte stå oppe på grunn av dårlig luft.
Alt i alt en helt ok hotellopplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, cassandrao810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2019 via mobile enheter

Vi overnattet på Victoria. Hotellet er sentralt beliggende og med romantiske rom, gangene er som å gå i et eventyr. Hotellet har en herskapelig stil, med intim og koselig atmosfære. Sengene var gode, vi sov godt. Frokosten var flott, her var det brunosten og bringebærsyltetøy som fristet, nydelig. Men speil egg og kokt egg, jeg tok begge, de var gode og med bacon passe stekt, ble den fullkommen. Takk for den fine opplevelsen.!!

Dato for oppholdet: april 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 4 681 943
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Fredrikstads eldste hotell. De har nydelige senger, god frokost, men lite bad i det rommet jeg hadde. Tepper på gulv og en Engelsk stil. Beste sengen jeg har ligget i på hotell i Fredrikstad Fin beliggenhet med utsikt til domkirken.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Idill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser