Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En historisk perle

Gamlebyen i Fredrikstad er en perle med historie 400 år tilbake. Meget godt bevart festningsby og... les mer

Anmeldt 2 uker siden
KnutS193
,
Gran, Norge
Fint vandringsområde

Grunnlagt i 1567 av Kong Frederik II, regnes som Nordens best bevarte festningsby. Her kan du... les mer

Anmeldt 18. juni 2022
408kjellr
via mobile enheter
Les alle 411 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (411)
Filtrer anmeldelser
411 resultater
Vurdering fra reisende
243
137
24
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
243
137
24
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 411 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vakker opplevelse. Reiser år tilbake i tid. Enkel fremkomst. Døgnåpen ferge
Få butikker. Ingen marked. Har stort potensiale.. litt dødt der nå..

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 771cecilieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Gamlebyen i Fredrikstad er en koselig gamleby med mange gamle bygningen. Gamlebyen er en festningsby designet av Wilhelm Coucheron.
I gamlebyen finner du koselige kafeer og restauranter og butikker. På torget er det bruktmarked hver lørdag. Anbefaler å besøke gamlebyen og den er åpen og tilgjengelig hele året

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, kimmern28
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Flott plass for både voksne og barn! Her er det restauranter, kiosker, butikker og flotte byggninger, men også kanoner og lekeplass som barna liker!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, rannveig27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Veldig koslig område med fine butikker og boder. Perfekt helgeaktivitet for store og små. Området har flere kafeer og spisesteder.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, ylvahide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Nydelige småhus. Vi var litt uheldig med været men det er masse kafeer og noe butikker i området. Med en god paraply var det koselig å vandre rundt!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 994anastasiam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser