Veldig trivelig å vandre rundt og titte på alle bygninger. Flott arkitektur og flere små butikker... les mer
Vi dro til gamlebyen på en fin dag. Koselige gater, hyggelige cafeer på noen av hjørnene. Fine... les mer
Er du i Fredrikstad må du besøke Gamlebyen. Her oser det av historie og de gamle bygningene er fylt med aktivitet i form av butikker og serveringssteder.
Vi ruslet rundt en stund og tok en øl på et skyggefult sted.
Perfekt en tidlig ettermiddag når familiestresset (unger og barnevogner) er ferdige.
Reis dit med byfergen!!
Gratis!
Et bevaringsverdig område, men opplevelsen kunne vært gjort så mye bedre. Området kan utnyttes i større grad, med flere kjedebutikker og ikke bare bruktbutikker. Gamlebyen i seg selv er fort gjort og selv om historien er verdt å få med seg, føles Gamlebyen i Fredrikstad oppskrytt.
Vi var der når det var marked og gatene fulle av folk og boder. Mye spennende å se på! Mye fin kunst og vakre bygninger med mye historie. Morsom lekeplass for barna. Spiste den største isen vi noensinne har spist på det lokale bakeriet.
Vakker opplevelse. Reiser år tilbake i tid. Enkel fremkomst. Døgnåpen ferge
Få butikker. Ingen marked. Har stort potensiale.. litt dødt der nå..
Gamlebyen i Fredrikstad er en koselig gamleby med mange gamle bygningen. Gamlebyen er en festningsby designet av Wilhelm Coucheron.
I gamlebyen finner du koselige kafeer og restauranter og butikker. På torget er det bruktmarked hver lørdag. Anbefaler å besøke gamlebyen og den er åpen og tilgjengelig hele året
Flott plass for både voksne og barn! Her er det restauranter, kiosker, butikker og flotte byggninger, men også kanoner og lekeplass som barna liker!