Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En historisk perle

Gamlebyen i Fredrikstad er en perle med historie 400 år tilbake. Meget godt bevart festningsby og... les mer

Anmeldt 15. september 2022
KnutS193
,
Gran, Norge
Fint vandringsområde

Grunnlagt i 1567 av Kong Frederik II, regnes som Nordens best bevarte festningsby. Her kan du... les mer

Anmeldt 18. juni 2022
408kjellr
via mobile enheter
Les alle 411 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (411)
Filtrer anmeldelser
411 resultater
Vurdering fra reisende
243
137
24
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
243
137
24
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 411 anmeldelser
Anmeldt 1. september 2020

Dette må vel være en av norges best bevarte gamle byområder. Her er bygninger og gater bevart i gammel og tidsriktig stil. Enten man kommer fra kjøreveien eller fra elven er det lukten og følelsen av å gå tilbake i tid som møter deg. Butikkene og spisestedene har også beholdt en gammel stil at det virkelig føles autentisk samme hva du gjør når du er her. Frikmarkedet på lørdager setter et pluss på besøket hvis du er her da. Anbefales å dra hit hvis du allikevel skulle være innom Fredrikstad.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, stelnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Gamlebyen i Fredrikstad er en komplett festningsby omkranset av en stjerneformet voll. Flott bro over vollgraven og vakre porter ned til Glomma, hvor du kan ta byferje over til Fredrikstad sentrum. Festningsbyen, som ble anlagt rundt 1570, har koselige brolagte gater og trehus, samt en gammel militærforlegning og kirke. På torget er det marked hver lørdag. Det var flott å gå rundt byen oppe på festningsvollen og deretter gatelangs. En veldig hyggelig opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, hennings612
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Veldig trivelig museumsdel og nyere bebyggelse. Mange brukthandel her og vi syns det er en artig aktivitet. Spiste inne på festningen og vandret lang murene. Liten handel i glass smia utenfor brua Fin ettermiddag

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Er du i Fredrikstad må du besøke Gamlebyen. Her oser det av historie og de gamle bygningene er fylt med aktivitet i form av butikker og serveringssteder.
Vi ruslet rundt en stund og tok en øl på et skyggefult sted.
Perfekt en tidlig ettermiddag når familiestresset (unger og barnevogner) er ferdige.
Reis dit med byfergen!!
Gratis!

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, eholst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Et bevaringsverdig område, men opplevelsen kunne vært gjort så mye bedre. Området kan utnyttes i større grad, med flere kjedebutikker og ikke bare bruktbutikker. Gamlebyen i seg selv er fort gjort og selv om historien er verdt å få med seg, føles Gamlebyen i Fredrikstad oppskrytt.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, YvonneFromNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser